Onverwachte wendingen: niet naar Warschau!

Als de wereld normaal zou draaien, zouden onze spelers en staf morgen (zondag) nog vóór de middag vertrekken om rond 17 uur in Warschau te landen en ginds dinsdagavond de derde wedstrijd in de CEV Champions League af te werken, tegen de Poolse topclub Projekt Warszawa.

Je hebt wellicht al in andere media vernomen dat corona daar alweer een stokje voor steekt: zowat de helft van onze tegenstanders heeft 'het' te pakken. Gisteren (vrijdag) werd druk heen en weer gecommuniceerd tussen CEV, Maaseik en Warschau. De wedstrijd werd afgelast, en de deal is dat Warschau midden februari, wanneer de terugwedstrijd in Maaseik geprogrammeerd staat, twéé avonden na elkaar in onze STEENGOED Arena speelt. De speeldata is vastgelegd op dinsdag 15 februari, 19.00 uur en woensdag 16 februari, 20.30 uur.

Hoop doet leven, en wij blijven hopen dat we tegen dan weer 'de kwaaie door' zijn en minstens een paar honderd supporters en andere liefhebbers mogen laten binnensijpelen in onze ruime en veilige hal. Duimen maar …

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments