Olympisch beachgoud voor ex-MSK'er Anders Mol

Het Noorse duo Mol-Sorum heeft op de OS Tokyo zopas olympisch goud veroverd in het beachvolleybal. De Noren deden de Russen 'in het zand bijten' met 2-0.

Anders Mol (°97) en Christian Sorum (°95) vormen al jaren een vaste, succesrijke tandem in het beachen. Dat was al zo toen Anders Mol vijf jaar geleden (2016) een contract tekende bij – toen nog – NOLIKO Maaseik om gedurende één winterseizoen te testen hoe ver hij kon geraken in zaal. De jonge Noor had immers veel ambitie om het ook in het 'échte' volleybal waar te maken. Mol flirtte met een basisplaats in het team van Daniel Castellani, maar werd in zijn opmars wat geremd door blessures en (tot twee keer toe!) een klaplong.

Na één seizoen in Maaseik besloot hij opnieuw volledig te focussen op beachvolleybal. Mol-Sorum geldt al een tijdje als hét topteam bij uitstek. Het tweetal heeft internationaal zowat alles gewonnen wat er te winnen valt. Olympisch goud is voorlopig de kers op de taart. Felicitaties vanuit Maaseik, Anders (en Christian)!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be