Nu woensdagavond = MONEY TIME!

<p>Foto ZUPP</p>

Seizoen 2019-2020 is zonder veel gedruis op gang getrokken, maar nu woensdag barst de hel los in onze STEENGOED Arena!

De voorrondes in de Beker van België werden probleemloos en zonder veel tamtam afgewerkt, maar nu wordt het ernst. Nu wordt het menens. Nu wordt het money time. De eerste échte topmatch komt eraan: woensdag spelen we in de STEENGOED Arena de halve finale van de Beker van België! En tegen wie???

In de voetbalwereld wordt het Bekerparcours "de kortste weg naar Europa" genoemd. In het volleybal maakt die kortste weg echter steevast een ommetje via Roeselare. Wie de Beker wil, moet vroeg of laat afrekenen met hét cupteam van de voorbije jaren: Knack. Je kunt er niet omheen, de recentste vier exemplaren staan bij hén te blinken! En dat steekt een beetje. Méér dan een beetje.

Net zoals vorig jaar ontmoeten GREENYARD Maaseik en Knack Roeselare elkaar al in de halve finale. Nu woensdag 20 november is het tijd voor wat (ietsje oneerbiedig) "de vooruitgeschoven finale" wordt genoemd: dé belangrijkste wedstrijd van dit najaar!

Beide teams stonden de voorbije anderhalve maand al twee keer tegenover elkaar. De bordjes hangen gelijk, maar de Supercup was voor hén. Reken maar dat ze ook die 5e opeenvolgende échte Beker willen. Maar GREENYARD Maaseik is óók heel geïnteresseerd, meer dan ooit! Stel je voor: een 15de Beker van België voor onze 60ste verjaardag… Zou dat niet fantastisch zijn?

Woensdagavond staat dus vuurwerk te wachten in de STEENGOED Arena. Het wordt ongetwijfeld weer zo'n thriller zoals een half jaar geleden in de play-offs... Ons team kan alle steun gebruiken. Kom samen met supportersclub Sterk Es Eik voor decibels zorgen en trommel zeker nog wat extra lawaaimakers op! De kortste weg naar Europa? GREENYARD Maaseik begint er woensdagavond aan, in de eigen STEENGOED Arena, met de halve finale van de Beker van België … (PiP)

 

Agenda

Woensdag 20 november, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Knack Roeselare (1/2 BK-België)

Zaterdag 23 november, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - BDO Haasrode Leuven

Zaterdag 30 november, 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik (1/2 BK-België)

Woensdag 4 december, 15u30 Halkbank ANKARA (TUR) - VC GREENYARD Maaseik (CHL-LR)

Zondag 8 december, 14u00 VBC Waremme - VC GREENYARD Maaseik

Woensdag 11 december, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Zenit KAZAN (RUS) (CHL-LR)

Koop HIER je toegangskaarten

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be