NOLIKO Maaseik wil zich van zijn beste kant laten zien bij Diatec Trentino (ITA)

<p>Foto ZUPP</p>

Door de schitterende prestaties in de Europese Champions League, thuiswinst tegen Kedzierzyn en 2x Arkas Izmir (TUR) over de knie gelegd, heeft NOLIKO Maaseik zich bij de beste 12 clubteams van Europa gehesen en dit wordt beloond met een ticket voor de volgende ronde in de Play Offs van deze Europese topcompetitie. Op woensdag 14 maart zal de STEENGOED Arena weer vol lopen voor een volgende Europese confrontatie.

Maar eerst moet onze rode garde nog passeren in de PalaTrento hal van Diatec Trentino in de Dolomieten. Een leuke ski-uitstap zal dit niet worden, want de Italianen kunnen zich geen verlies tegen de Maaslanders permitteren, want dan zouden ze slechts 3e worden in poule E. De mannen van Joel Banks weten dat de Trentinezen uit hun pijp moeten komen.

Maar niettemin hopen zij aan hun geslaagde campagne in hun poule nog een stijlvol einde te breien. Een fantastische wedstrijd, genre thuis tegen Kedzierzyn, daar hopen zij zeker op. Maar als het even kan, azen zij zeker op winst, want dit levert extra weerklank in de Europese Volleybalwereld en zou een mentale opkikker zijn, na de verloren bekerfinale. Altijd mooi meegenomen voor de spelers die binnenkort de contractbesprekingen voeren voor het volgende seizoen.

Na een moeilijke start in de Italiaanse competitie wisten de mannen van hoofdcoach Lorenzetti afgelopen weekend te winnen tegen Sora, de voorlaatste in de ranking. Trentino pronkt nu als 4e in de rangschikking. Europees moesten zij voor 2 weken thuis de duimen leggen tegen Kedzierzyn, zonder de gekwetste Sam Deroo. Het is zeker niet onmogelijk om punten te pakken tegen deze Italiaanse topclub, maar laat ons het vel van de beer nog maar niet verkopen vòòr hij geschoten is.

Alvast zal een biersponsor van de club tijdens deze wedstrijd zorgen voor de nodige drank.

De spelers zijn dinsdagochtend op tijd vertrokken, na aankomst in het hotel volgt een korte training en video-analyse. De wedstrijd kan u woensdagavond volgen in het Bowling Café van de STEENGOED Arena of via www.laola1.tv. Wij duimen mee voor een goede afloop.

Komende vrijdag volgt dan de loting voor het verdere verloop van de Play Offs.

 

Agenda

Woensdag 28 februari, 20u30 Trentino Diatec (ITA) - NOLIKO Maaseik (CHL-LR)

Zaterdag 3 maart, 20u30 VBC Waremme - NOLIKO Maaseik

Woensdag 7 maart, 20u30 NOLIKO Maaseik - VBC Waremme

Vrijdag 9 maart, 20u45 Axis Guibertin - NOLIKO Maaseik

Voor tickets klik HIER

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2017

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be