NOLIKO Maaseik spreidt het titelfinale-bedje voor Knack Roeselare

Zichtbaar geëmotioneerd en zeer vereerd was onze Argentijn Nicolas Bruno met de ‘Bronzen Schoen’-trofee die hij uiterst verdiend uit handen van de supportersvereniging NOLIKO4Ever mocht ontvangen, in de aanloop van het wedstrijdprotocol afgelopen woensdagavond in de STEENGOED Arena.

Joel Banks deed er een schepje bovenop en bedankte hem met een basisstek bij de aanvang van de compleet overbodige wedstrijd tegen Par-ky Menen.

Ook in de line-up zagen we Jolan Cox, na een uitstekende prestatie op Schiervelde weer fris aan de start, en Nicholas Sighinolfi die Timo Tammema enige rust mocht gunnen. Gaandeweg de wedstrijd mocht ook Stef Van Heyste zijn rol opeisen. Just, Jay, Kamil en Dane vervolledigden het plaatje.

Par-ky Menen, dat in de eerste seizoenshelft, in de buurt van de feestdagen en jaarwisseling, de leidersrol in de EuroMillions Volley League prominent opeiste in de landelijke competitie, leek mentaal en fysiek wat vermoeid.

Het ‘zwarte beest’ dat in zijn eigen ‘Hel van Mjiende’ zo ongenaakbaar leek, spreidde weinig ‘grinta’ tentoon. Daar leken de mannen van hoofdcoach Joel Banks, die tijdens het voorafgaande sponsordiner een zeer verdiend en gesmaakt open doekje van de voorzitter te beurt viel, gretig gebruik van te maken.

Met de kwalificatie van de titelfinale al op zak, was het voor de coach dan ook af en toe bijpompen om de ploeg gefocust te houden.

Nochtans ging het in de eerste 2 sets gezapig naar setwinst. En ook in de 3de set kwamen de Maaslanders nooit in de gevarenzone. Bijgevolg vlotte 3-0-winst na krap anderhalf uur spel. Voor een uitbreid wedstrijdverslag mochten we rekenen op onze Luc achter de perstafel.

Voor NOLIKO Maaseik was deze wedstrijd, die op gang werd geserveerd door de MVP’s van de laatste STEENGOED Cup, van weinig belang. Echter aan de andere kant van het land heeft men, met meer aandacht voor de livescore dan voor het gestuntel op eigen terrein, deze wedstrijd met Argusogen gevolgd.

Want in Schiervelde leek men op een tiebreak af te stevenen en bijgevolg moest het heil vanuit de STEENGOED Arena komen. Toen bekend geraakte dat de buren uit Menen geen bedreiging meer vormden voor het play-off-finaleticket en Lindemans Aalst definitief was afgeschud, kon men in het blauwe kamp de champagnekurken beginnen laten knallen.

Ondanks de recente niet zo fraaie insinuaties en steken onder de gordel mag men er de Maaslanders dankbaar zijn dat zij zo het bedje spreidden voor hun zoveelste titelfinale op rij! (jru)

 

Agenda

Zaterdag 14 april, 20u30 Lindemans Aalst - NOLIKO Maaseik

 

Play-off-finale, best of 5:

Zaterdag 21 april, 20u30 NOLIKO Maaseik - Knack Roeselare

Woensdag 25 april, 20u30 Knack Roeselare - NOLIKO Maaseik

Zaterdag 28 april, 20u30 NOLIKO Maaseik - Knack Roeselare

Eventueel:

Woensdag 2 mei, 20u30 Knack Roeselare - NOLIKO Maaseik

Zaterdag 5 mei, 20u30 NOLIKO Maaseik - Knack Roeselare

 

Voor tickets klik HIER

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments