NOLIKO Maaseik met voedselpakketten naar Waremme, met punten terug?

<p>Foto Jos Franssen</p>

Aanstaande zondagnamiddag om 15.00 u maakt het Rode Leger van Joel Banks de verplaatsing naar de fonkelnieuwe sporttempel de “Pôle-Ballon de la Province de Liège” in Borgworm.

In de EuroMillions Volley League speelt NOLIKO Maaseik de terugwedstrijd tegen de plaatselijke vedetten van VBC Waremme. In de heenronde van deze reguliere competitie bezorgden zij de Maaslanders een loeier van een wake-up call door in de STEENGOED Arena met 2-3 te komen winnen. De Limburgers begrepen het signaal en plaatsen hun team terug op het juiste spoor.

De WaWa’s daarentegen konden deze stunt niet herhalen tegen de top 4, maar vochten wel voor wat ze waard waren tegen de andere teams in de reeks en kunnen zich nu mooi handhaven aan de top van de rechterkolom in het klassement.

In de kwartfinales van de Belgische Beker kwamen we deze sympathieke Waalse ploeg, gebouwd rond spelverdeler Lienert Cosemans, ook al tegen, maar toen konden zij geen vuist van betekenis maken.

De Waremmers hebben een groot hart en hun galawedstrijd tegen NOLIKO Maaseik dragen zij belangeloos op aan de vzw Hesbicoeur, vrij vertaald: “Hart voor (Waals) Haspengouw”. In ruil voor een voedselpakket van minstens 1 kilogram (uiteraard niet-bederfbare en niet-vervallen voedselwaren) ontvang je een gratis toegangsticket.

Zij hopen met hun actie minstens 1 ton aan etenswaren voor hun minder-welstellende streekgenoten te kunnen vergaren. Uiteraard nodigen zij ook de supporters van NOLIKO Maaseik, die hun zondagnamiddagkoffie met vlaai of knapkoek willen opofferen voor een leuke volleybalverplaatsing, uit om hun actie te ondersteunen. U wordt wel verzocht om u vooraf even ter registreren via waremmevbc@gmail.com. Van harte warm aanbevolen… Geheel terzijde, de wedstrijd is ook te volgen via Telenet Play Sports.

Uiteraard maken we ons daarna op voor de 2018 CEV Champions Leage met de heen- en terugwedstrijd tegen het Kedzierzyn-Kozle (POL) van Red Dragon Sam Deroo en de verplaatsingen naar Izmir (TUR) en Trentino (ITA). Maar ook de dubbele confrontatie tegen Knack Roeselare, dat dit seizoen nog niet wist te winnen tegen de Maaslanders, in de EuroMillions Volley League op 20 januari en in de Bekerfinale op 18 februari. (jru)

 

Agenda

Zondag 14 januari, 15u00 VBC Waremme - NOLIKO Maaseik

Woensdag 17 januari, 20u30 Zaksa Kedzierzyn-Kozle (POL) - NOLIKO Maaseik (CHL-LR)

Zaterdag 20 januari, 20u30 NOLIKO Maaseik - Knack Roeselare

Zondag 28 januari, 18u00 Axis Guibertin - NOLIKO Maaseik

Voor tickets klik HIER

 

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2017

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments