NOLIKO Maaseik kiest voor Mizuno, de échte volleybalschoen

Zowat élk succesverhaal begint héél klein, met “er was eens…”.

Er waren eens twee broers, Rizo en Rihachi Mizuno. In 1906 begonnen ze in Osaka (Japan) met een bescheiden sportwinkel. De Mizuno’s waren bezeten van sport, en zoals elke fanatieke sporter wilden ze altijd maar beter en straffer doen. In 1911 besloten ze daarom zélf sportartikelen te produceren. En de wagen was aan het rollen, met het vaste stramien dat elk succesverhaal kenmerkt: vakkennis, kwaliteit, innovatie, maatwerk, continu verbeteren, doorzetten, knowhow en expertise.

De rest is geschiedenis. Met Osaka als thuishaven groeide Mizuno Brothers Ltd. gestaag tot een internationaal topmerk in sportartikelen.

Ruim een eeuw later klinkt de naam Mizuno ook in Europa als een klok, onder meer in handbal, korfbal, voetbal, tennis, judo, golf en … volleybal.

Wereldwijd kiezen topatleten voor Mizuno. Het merk wordt onder andere gedragen door de nationale volleybalteams van België, Nederland en Italië.

En ja, ook NOLIKO Maaseik gaat voor Mizuno en sloot een footwearcontract af voor 4 jaar. Het voorbije seizoen viel ons nog op: 12 spelers op het terrein, minstens 10 verschillende volleybalschoenen. Dat wordt nu anders…

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2017

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be