NOLIKO Maaseik heeft zijn schoen klaargezet en hoopt op veel lekkers tegen Trentino Diatec (ITA)

  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in eval() (line 31 of /home/www.noliko-maaseik.com/web/includes/common.inc(1774) : eval()'d code).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in eval() (line 31 of /home/www.noliko-maaseik.com/web/includes/common.inc(1774) : eval()'d code).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in eval() (line 31 of /home/www.noliko-maaseik.com/web/includes/common.inc(1774) : eval()'d code).

Herinnert u zich nog uw kindertijd toen u al enkele keren uw schoen bij de schoorsteen mocht zetten in aanloop naar het grote feest op 6 december? Op de vooravond van Sinterklaas werd de grote tafel in de woonkamer vrij gemaakt en gedekt voor de Goedheiligman. In het bord legde u steevast een grote wortel en haver voor het paard en voor de Sint en zijn Pieten was er ook een borreltje tegen de koude op de daken.

Het verlanglijstje en tekeningen mochten evenmin ontbreken. Slaap vatten was heel moeilijk en ’s ochtends in alle vroegte was de verrassing compleet met snoep en speelgoed in overvloed.

Zalige tijden waren het toen! Helaas was de gulheid niet altijd gelijk verdeeld, de goddelijke ‘Sniclaas’-conference van Toon Hermans heeft u dezer dagen wellicht ook weer horen passeren.

Wij kunnen u alvast verklappen dat aan de grote schoorsteen van de STEENGOED Arena ook een grote schoen gereed staat, compleet met grote wortel en verlanglijstje. In dat verlanglijstje wordt alvast de wens uitgedrukt om toch wat punten te mogen sprokkelen voor de 17e opeenvolgende CEV Champions League-campagne van NOLIKO Maaseik.

Mocht dit al lukken tegen de eerste tegenstander Trentino Diatec (ITA), dan zou het Sinterklaasfeest niet meer stuk kunnen voor de Joel Banks en zijn boys. En eerlijk gezegd, dit lekkers gunnen we ook onze supporters meer dan van harte!

Tegenstander Trentino voorstellen is als een open deur intrappen. De Noord-Italiaanse topper treft NOLIKO Maaseik nu al voor de 4e keer en zij wonnen al 3 keer de gouden medaille in de Champions League. Hun uitgebreid ‘track record’ in deze hoogmis van het Europese clubvolleybal kan u hier lezen. Net zoals 2 jaar terug start Trentino zijn eerste wedstrijd tegen NOLIKO Maaseik.

Van de kernen van destijds blijft enkel Jelte Maan over bij Maaseik en Simone Giannelli and Filippo Lanza bij Trentino. Beide teams komen uit met een volledig hertimmerd team. Toppers zoals Tine Urnaut, Jan Stokr en ex-NOLIKO-speler Simon Van de Voorde zijn verkast naar andere clubs. Opmerkelijke buitenlandse speler in de huidige kern is zeker de Canadees Nicolas Hoag die enkele jaren terug (04/11/2014) met Tours (FRA) aan de zijde van toen Kevin Klinkenberg en Nuno Pinheiro met 3-2 kwam verliezen in de STEENGOED Arena. Zijn vader is Glen Hoag en deze man is de coach van Arkas Izmir (TUR) die binnen 2 weken (20/12) naar Maaseik komt afzakken. Een leuke vader-zoon-confrontatie in onze poule E.

Coach van Trentino is ook een man met een faam als een klok: Angelo Lorenzetti. Hij passeerde als hoofdcoach bij de grootste Italiaanse clubs, zoals Modena en Piacenza, waar hij onder meer Joao Paulo Bravo (nu bij Arkas Izmir!) en Sam De Roo onder zijn hoede had.. En enkele seizoenen terug bij Modena kneedde hij het aankomende Italiaanse talent van NOLIKO Maaseik, Nicholas Sighinolfi.

Kortom, waarom zou u zich niet laten verleiden voor al dat lekkers dat NOLIKO Maaseik krijgt toegeworpen op Sinterklaasavond? See you in the STEENGOED Arena! (jru)

 

Agenda

Dinsdag 5 december, 20u30 NOLIKO Maaseik - Trentino Diatec (ITA) (CHL – LR)

Zaterdag 9 december, 20u30 NOLIKO Maaseik - Par-Ky Menen

Woensdag 13 december, 20u30 NOLIKO Maaseik - Avoc Achel (1/2 BK-België)

Woensdag 20 december, 20u30 NOLIKO Maaseik - Arkas Izmir (TUR) (CHL – LR)

Zaterdag 23 december, 20u30 NOLIKO Maaseik - VDK Gent

Voor tickets klik HIER

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2017

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments