NOLIKO Maaseik gaat in Turkije volop voor volgende ronde Champions League

<p>Foto ZUPP</p>

Op het ogenblik dat dinsdagavond de Kloonjestoet doorheen de straten van Maaseik trekt, hebben captain Jelte Maan en zijn ploegmaten al een eerste training achter de kiezen. Dinsdagochtend namelijk verzamelt Joel Banks zijn troepen voor dé Europese wedstrijd die toegang kan geven tot de volgende ronde in de Champions League, namelijk de moeilijke verplaatsing bij Arkas Izmir (TUR).

De Turken konden tot op heden nog geen enkele match winnen in de poule E van de Champions League. Hun kans om nog door te stoten tot de play-offs is daardoor zo goed als onbestaande. Afgelopen weekend zaten ze ook al in de hoek van de geslagenen. Ze verloren in eigen huis op het scherpst van de snee (15-17 in de tiebreak) tegen de leider in de Turkse competitie, Halkbank Ankara met 2-3. Met de stunt tegen Kedzierzyn in het achterhoofd weten onze mannen van de rode garde dat er potentieel genoeg in huis is om ook op verplaatsing tot stunten in staat te zijn.

Glenn Hoag, de coach van Izmir, zal uiteraard op revanche azen tegen de Maaseikenaren. Hij voelde zich bestolen door de stuntelende Liechtensteinse scheidsrechter tijdens de heenmatch, die verder bol stond van stilstaande fases en challenges. Maar NOLIKO Maaseik bewees daar dat zij in staat zijn om flink in de pap te brokken op het Europese toneel.

Wij wensen onze mannen alle succes voor deze lastige klus. Op het thuisfront hoopt iedereen dat de op azijn opgelegde haring zoet zal smaken op Aswoensdag. Wat ons betreft mag het ook een Valentijnschocolaadje zijn…

De wedstrijd is live te volgen via www.laola1.tv en op groot scherm in de STEENGOED Arena. (jru)

 

Agenda

Woensdag 14 februari, 17u00 Arkas Izmur (TUR) - NOLIKO Maaseik (CHL-LR)

Zondag 18 februari, 14u00 NOLIKO Maaseik - Knack Roeselare (Fin BK-België, Sportpaleis Antwerpen)

Woensdag 28 februari, 20u30 Trentino Diatec (ITA) - NOLIKO Maaseik (CHL-LR)

Voor tickets klik HIER

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2017

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be