Nog één generale repetitie…

<p><span class="slideshow__image__credits">Foto: Dick Demey</span></p>

Géén midweekwedstrijd deze week. De stilte voor de storm …

Komende zaterdag trekt GREENYARD Maaseik naar Gent. In de EuroMillions-statistiekjes staan Michiel Ahyi, Chris Ogink én Gilles Vandecaveye met hun individuele resultaten (resp. aanval, blok en receptie) momenteel erg hoog genoteerd. Als team – Caruur Gent – laten ze het voorlopig echter wat afweten: één vlotte overwinning tegen Waremme en één puntje in Haasrode-Leuven, dat lijkt ons na 5 wedstrijden een te magere oogst voor dit weliswaar jonge maar zeker talentrijke team van coach Jan Van Huffel.

We gunnen Caruur Gent een kentering, en het zou zelfs goed zijn als ze zaterdag een stevig potje weerwerk bieden! De tegenstand in onze recentste wedstrijden (Waremme en Menen) was – met alle respect – niet van aard om ons team tot grootse dingen te dwingen. Wij kunnen wel een pittige match gebruiken om klaar te stomen voor de money time die na komend weekend losbarst …

Zaterdag begint in Gent immers een dolle reeks van 10 (tien) wedstrijden in 5 (vijf) weken, met onder meer de dubbele confrontatie met Knack Roeselare voor de beker, drie wedstrijden in de Champions League (naar Polen, naar Turkije en thuis tegen Zenit Kazan, de voorbije vijf jaar wellicht de beste ploeg ter wereld), belangrijke thuiswedstrijden tegen het ambitieuze Aalst en tegen het al even ambitieuze Haasrode-Leuven (dat resoluut voor dat 4e plaatsje in de play-offs gaat), en ook nog een paar uitmatchen. En dat allemaal vóór Kerstmis? Stroop die mouwen maar op, jongens!

Komende zaterdag vindt in Gent de laatste generale repetitie plaats om met dit GREENYARD Maaseik het broodnodige topniveau te bereiken. Vanaf dan moet een maand lang álles uit de kast gehaald worden. Ons team rekent daarvoor uiteraard ook op zijn trouwe achterban. Check onze en jouw agenda en blokkeer minstens die vier thuiswedstrijden! (PiP)

 

Agenda

Zaterdag 16 november, 20u30 Caruur Volley Gent - VC GREENYARD Maaseik

Woensdag 20 november, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Knack Roeselare (1/2 BK-België)

Zaterdag 23 november, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - BDO Haasrode Leuven

Zaterdag 30 november, 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik (1/2 BK-België)

Koop HIER je toegangskaarten

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be