Nederlandse international op de libero bij NOLIKO Maaseik

Bij volleybalclub NOLIKO Maaseik worden momenteel de laatste vraagtekens voor volgend seizoen weggegomd. De Nederlandse international Just Dronkers komt het team versterken op de liberopositie…

Voor die liberopositie was ook Sébastien Dumont in de running. Seb heeft al drie jaar op de teller in Maaseik en is hier bijzonder graag gezien: joviaal, bijna altijd goedgehumeurd en een prima mentaliteit. In die drie jaar zat hij voortdurend dicht tegen het basisteam aan, maar écht zijn vaste stek opeisen leek tot nu net niet te lukken. In onderling overleg vertrekt hij voor een jaar naar Antwerpen waar hij allicht meer effectieve speelgelegenheid zal krijgen.

Onze sportieve staf lag intussen op vinkenslag om snel met een alternatief uit te pakken. Onze nieuwe libero heet Just Dronkers. De voorbije vier jaar kwam Just Dronkers (°7 juni 1993) uit voor de Nederlandse topploeg en landskampioen AB Groningen/Lycurgus (vorig jaar nog onze tegenstander in de voorronde voor de Champions League). Hij heeft dus alleszins al samengespeeld met onze nieuwe spelverdeler Jay Blankenau. Sinds 2015 maakt Just Dronkers (1m87) ook deel uit van de "Lange Mannen", de Nederlandse nationale selectie. Welkom in Maaseik!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments