Na regen komt zonneschijn!

<p>Foto ZUPP</p>

Het weekend van 21 maart zit erop! Het weekend waarin de lente begint, het weekend waarin normaal de primavera wordt gefietst, van coronacentrum Milaan tot helemaal aan de zonnige kust van Sanremo. Het weekend waarin de 2e speeldag van de play-offs zou worden afgewerkt en we allicht een eerste indicatie zouden krijgen over de échte krachtsverhoudingen tussen Aalst, Achel, Roeselare en GREENYARD Maaseik.

Niks van dat alles, behalve dat de lente wel degelijk begonnen is, mét eindelijk wat mooi weer … De broodnodige zon in deze vreemde tijden.

In dit weekend stonden ook wat feestelijkheden gepland in Maaseik. Halfvasten, jawel, maar zélf denken we toch vooral aan de 60e verjaardag van onze prestigieuze club: 60 jaar, waarvan driekwart in de hoogste klasse, met 16 landstitels en haast evenveel bekers en supercups in amper 30 jaar tijd! Op dat feest zouden we trots ons hagelnieuwe jubileumboek uitdelen. De hele stapel ligt netjes opgeborgen te wachten tot betere tijden. Dat feest komt er later, sowieso.

In dit weekend zouden we ook onze voorzitter Mathi Raedschelders uitwuiven en zijn opvolger installeren. Ook dát is allemaal uitgesteld: in woelige tijden blijft de kapitein op het schip! We zullen hierover op het gepaste moment opnieuw communiceren.

Het is een vreemde gewaarwording als je agenda plots leeg is, als alle vaste ankerpunten wegvallen, als je al die wedstrijden, vergaderingen en andere afspraken, samenkomsten en dagelijkse routine mag en moet schrappen. Velen ervaren een cold turkey: "Ojee, ik heb niks meer te doen, wat nu?" Anderen zijn net blij dat ze even uit de ratrace kunnen stappen. Tja. Hoe dan ook: geduld is de sleutel! We zijn op de goede weg, maar we zijn er nog lang niet, dus hou de moed erin.

Als je écht zoveel last hebt van verveling, denk dan aan de vele fantastische mensen in de zorg en andere diensten die de boel draaiend houden, als rotsen in de branding. Begin asjeblieft vooral niets doms te verzinnen om de quarantaine te omzeilen en te bewijzen dat je 'onaantastbaar' bent: die volgende mens met wie je daarna in contact komt, wordt waarschijnlijk het slachtoffer … (PiP)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments