Na de kater…

<p>Foto ZUPP</p>

Als Knack Roeselare in goede doen is, kan geen enkele club in Europa op beide oren slapen, da’s bekend. We hebben het vlak voor Kerstmis zelf nog eens mogen ondervinden. Tja, zo’n golden set uit de brand slepen na een heuse thriller is één ding, maar dan twee minuten later alle euforie neutraliseren en opnieuw 100% nuchter gefocust zijn voor de levensbelangrijke start van die golden set, dat is niet zo evident, zo blijkt maar weer.

Enfin, de uitschakeling kwam hard aan en zinderde de week erna nog even door. De winterpauze was dan ook meer dan welkom.

Maar vandaag schrijven we 2019 – onze beste wensen overigens! – en het leven gaat voort. Roeselare en Aalst spelen de bekerfinale, en beide teams profileren zich ook nadrukkelijk als titelkandidaat. Er is dus nog wat werk aan de winkel voor GREENYARD Maaseik! Januari is al een eind gevorderd, maar er wacht ons nog een pittig programma: 6 wedstrijden waaronder twee reisjes naar Polen!

Zaterdag beginnen we eraan met een verplaatsing naar Haasrode-Leuven dat bezig is aan een wat wisselvallig seizoen maar dat allicht veel nieuwe moed put uit het succesvolle eerste Europese avontuur. Peters en Peeters kijken hun respectieve ploegmaats van vorig seizoen in de ogen: zoiets geeft altijd een extra dimensie aan zo’n wedstrijd. Roeselare trekt zaterdag naar Gent, terwijl Aalst naar Achel moet. De Noord-Limburgers willen heel graag eens stunten, maar daarvoor kijken ze des te meer uit naar de komst van GREENYARD Maaseik (anderhalve week later) voor de ‘slag om Limburg’. Maar dat is voor een volgende post... Eerst nu zaterdag naar Leuven voor een goede start van het nieuwe jaar! (PiP)

 

Agenda

Zaterdag 12 januari om 20u30 Haasrode Leuven - VC GREENYARD Maaseik

Woensdag 16 januari om 18u00 Trefl GDANSK (POL) - VC GREENYARD Maaseik (CHL-LR)

Zaterdag 19 januari om 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Par-Ky Menen

Woensdag 23 januari om 20u30 Tectum Avoc Achel - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 26 januari om 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Axis Guibertin

Woensdag 30 januari om 18u00 PGE Skra BELCHATOW (POL) - VC GREENYARD Maaseik

Woensdag 6 februari om 20u30 Lindemans Aalst - VC GREENYARD Maaseik

Koop HIER je toegangskaarten

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments