Mouwen opstropen voor een drukke januari!

<p>Foto Marc Marcelis</p>

Namens volleybalclub GREENYARD Maaseik en ook wel een beetje namens mezelf: beste wensen voor alle mensen van goede wil! (Voor de anderen: het is misschien nog niet te laat om je leven te beteren …)

Voor de meesten zal de jaarwissel opnieuw een ietsje ingehouden en ingetogen verlopen, wegens 'je weet wel'. Dat is eigenlijk maar goed ook: een blik op de wedstrijdkalender leert dat 2022 met totaal plankgas van start gaat. Een feestnacht met een kater leidt dan geheid naar een optater!

Januari biedt ons in een goeie drie weken zomaar even zeven wedstrijden! Zeven! Vier keer thuis, en voor het overige naar Warschau, naar Moskou én tussendoor ook nog helemaal naar Roeselare!

Het karwei begint met vier (4!) stuks op tien (10!) dagen: we starten donderdag 6 januari met de inhaalwedstrijd thuis tegen Haasrode-Leuven; zaterdag ontvangen we Waremme; dinsdag worden we in Warschau opgewacht door Jay Blankenau; en normaal gezien geraken we dan zaterdag nog net op tijd in Roeselare dat zelf net terugkeert van een 'snoepreisje' ergens in het Bulgaarse binnenland.

Beginnen bij het begin: donderdag 6 januari ontvangen we Haasrode-Leuven dat in de tussentijdse rangschikking in onze nek hijgt en bij winst over ons heen wipt. Hendrik Tuerlinckx is altijd gretig om naar Maaseik te komen, en ook onze oud-spelers Berre Peters, Simon Peeters en Matthias Valkiers staan ongetwijfeld te trappelen om nog eens het beste van zichzelf te geven in de STEENGOED Arena. Als fysical trainer van Haasrode-Leuven verschijnt zowaar ene Fons Vranken … Voeg daarbij de link van onze eigen Young Red Dragons met hun nationale U21-coach Kris Eyckmans en hun U21-ploegmaat Lennert Van Elsen. Wie weet wat ik nog vergeet, maar alle ingrediënten voor een pittige match zijn aanwezig!

Mét publiek? Zonder publiek? Wie kan het nog volgen? Wie durft het nog te voorspellen? Als het donderdagavond 6 januari last minute tóch nog mag, laten we onze supporters en alle volleybalfans uiteraard met graagte binnen. En anders behelpen we ons noodgedwongen weer met wat er op tv of op het internet te vinden is … (PiP)

Live, via de volgende link: livescore | livestream

 

Agenda

Donderdag 6 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - BDO Haasrode Leuven

Zaterdag 8 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - VBC Waremme

Dinsdag 11 januari, 19u00 Projekt Warszawa (POL) - VC GREENYARD Maaseik (CHL-R4 L3)

Zaterdag 15 januari, 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 22 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Tectum Achel

Woensdag 26 januari, 17u00 Dinamo Moscow (RUS) - VC GREENYARD Maaseik (CHL-R4 L4)

Zaterdag 29 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Decospan Menen

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments