Meer dan ooit: tijd voor een abonnement!

<p>Foto Inge Vanminsel</p>

Wie het volleybal in Maaseik volgt, van nabij of op enige afstand, herinnert zich zeker de winter van 2019-2020. Vóór er sprake was van corona, ging de STEENGOED Arena uit zijn dak toen de absolute wereldploeg Zenit Kazan in een onvergetelijke sfeer werd afgetroefd. En in diezelfde CL-campagne kregen we daarna thuis ook Ankara en Jastrzebski op de knieën. We begonnen dus met veel ambitie aan de play-offs: we wilden die derde landstitel op een rij! En dán … dook dat virus op. Seizoen 2019-2020 stokte en stopte.

Seizoen 2020-2021 werd het vreemdste ooit: zónder publiek, met als hoogtepunt – na een stunt op Gran Canaria – die unieke halve finale in de CEV-cup, toen we hier in Maaseik de vloer aanveegden met die andere Russische grootmacht, Zenit Sint-Petersburg … Onze trouwe fans moesten thuis, in hun eentje, machteloos toekijken hoe dat laatste puntje er niet kwam. En iedereen besefte: die lege tribune nekt ons! Want in het verleden hebben onze fans ons al vaker door moeilijke momenten gesleurd. Hun afwezigheid was hét knelpunt van dit jaar, een horrorjaar voor alle clubs, voor alle supporters én voor alle spelers: de meesten hebben enorm afgezien, dag na dag eenzaam op hun appartementje, in volstrekte afzondering, met alléén die gsm of pc voor contact met hun thuis, fans en achterban.

Elke topsporter heeft nood aan de energie die van de tribune rolt. En het omgekeerde is óók waar: supporters gaan boordevol energie weer naar huis als hun team puik gepresteerd heeft. Wij weten heel zeker dat jij en al die andere trouwe abonnees en supporters van GREENYARD Maaseik hun spelers hebben gemist! De club heeft diep in haar reserves gegraaid om zendtijd te kopen en thuiswedstrijden tenminste naar de huiskamer te brengen. En ja, volleybal leent zich uitstekend voor tv, maar niets kan de sfeer rond het terrein vervangen!

GREENYARD Maaseik wil zijn trouwe abonnees graag iets teruggeven voor het voorbije seizoen zónder spektakel vanaf het vertrouwde zitje in vak B of C. Komend seizoen worden ze sowieso extra in de watten gelegd! Diverse ideeën worden nog afgewogen, maar wat nu al vaststaat, is dat op het wedstrijdshirt voor komend seizoen 2021-2022 (waarin we opnieuw voor topresultaten gaan) alle voornamen van onze abonnees van 20-21 prijken: in kleine lettertjes, jawel, maar evenzeer als een ongelofelijk dikke merci voor hun steun door dik en dun! En wees gerust, er volgen nog meer verrassingen!

Beste supporter, corona is nu bijna verslagen. We mogen weer samenkomen, feesten en genieten van het heerlijke groepsgevoel. Nu volgt het seizoen van de grote comeback, mét publiek! Ons sterk verjongde team zal er staan en het heeft meer dan ooit jouw aanwezigheid nodig om in de nationale en internationale topwedstrijden opnieuw dat vertrouwde hoge niveau te bereiken! De kalender staat al klaar op onze website, net als alle informatie over je abonnement. Je krijgt er heel veel voor terug! We kijken er enorm naar uit om ook jou straks weer te mogen verwelkomen. Breng dat abonnement dus snel in orde! Spelers, staf en bestuur danken je. Van harte!

Voor reservaties en meer info klik HIER

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be