Meer dan ooit: onze beste wensen!

<p>Foto ZUPP</p>

Voilà, de eindejaarsfeestjes met bubbels in eigen bubbel zitten er weer op. Namens onze club VC GREENYARD Maaseik wensen we langs deze weg al onze leden, sponsors, supporters, medewerkers, sympathisanten maar ook de neutrale volleyballiefhebbers, officials, pers, tegenstanders en rivalen een goede gezondheid en een bloeiende herstart van alle activiteit toe.

2021 begint met weinig of geen nieuwjaarsrecepties, en dát is dan weer prima voor de kilo's. (Elk nadeel heeft z'n voordeel!) Back to business: volhouden om het beruchte beestje te temmen, en stiekem blijven hopen dat we als beloning straks alsnog mogen play-offen voor een hongerig publiek.

Januari is de maand van de ontknoping in de reguliere competitie: welke vier teams spelen in maart de 'Champions Final 4' en welke de 'Challenge Final 4'? Nu zaterdag volgt in dit verband een interessante speeldag. Aalst ontvangt Haasrode-Leuven, en vooral voor de bezoekers is dit een do or die met het oog op een ticket voor de Champions Final 4 (= meedoen voor de hoofdprijs). Beide teams kwamen tot nu, ook al door neveneffecten van dit bizarre seizoen, vrij wisselvallig voor de dag. We zijn dan ook erg benieuwd naar het resultaat van deze mogelijk beslissende match.

Roeselare staat ongeslagen op kop en is goed op weg om de EuroMillions Volley League – Regular Competition als leider af te sluiten. Tot vorig jaar hadden we de neiging om daar nuchter "daar koop je niks mee" aan toe te voegen, maar intussen zijn we weer wat wijzer geworden: Aalst kreeg dankzij die tussentijdse titel uiteindelijk onverwacht zijn ticket voor de Champions League in de schoot geworpen, weet je nog? Van een bonus gesproken!

Reden genoeg om met iets andere ogen uit te kijken naar de prestigematch Maaseik-Roeselare van zaterdagavond. In een normaal seizoen durven de coaches in déze fase verstoppertje te spelen, te experimenteren, niet al hun troeven op tafel te leggen, een blessuregevoelige speler wat extra rust te gunnen. Dit is echter geen normaal seizoen, en daarom is het best mogelijk dat Knack Roeselare en GREENYARD Maaseik zaterdag allebei tot het uiterste gaan om die eerste plaats veilig te stellen, resp. aan te vallen. (Al zal voor Maaseik zelfs een driepunter niet volstaan en hebben we in dat geval ook nog een onwaarschijnlijke misstap van Knack tegen Aalst of Menen nodig ...)

Niet vooruitlopen: éérst zaterdag veilig vanuit ons kot via pc of tv bekijken hoe de machtsverhouding er momenteel uitziet. Er is livescore en livestream, maar ook TV Limburg brengt deze topwedstrijd rechtstreeks naar de huiskamer! Wij van onze kant nodigen iedereen uit om bij het eerste fluitsignaal allemaal samen – vanuit eigen bubbel – het glas te heffen op het nieuwe jaar. Gezondheid! (PiP)

Live, via de volgende link: livescore | livestream & TVL (Proximus kanaal 10 - Telenet kanaal 8).

Agenda

Zaterdag 9 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Knack Roeselare

Woensdag 13 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - VBC Waremme

Zaterdag 16 januari, 20u30 Caruur Gent - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 23 januari, 20u30 BDO Haasrode Leuven - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 30 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Lindemans Aalst (1/2 BK-België)

*Omwille van COVID-19 zijn de thuiswedstrijden NIET toegankelijk voor derden !!!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments