Martin: onze eerste transfer!

<p>Foto CEV</p>

Op de wedstrijd van zaterdag komen we elders nog wel terug. Over de 3, 4 of 5 wedstrijden die nu volgen, zullen we het meer dan waarschijnlijk ook nog hebben, maar tussendoor melden we alvast wat niet kan wachten: onze eerste transfer met het oog op komend seizoen …

Op zondagnamiddag (!) bereikte GREENYARD Maaseik voor de liberopositie een akkoord met het Belgische aanstormende talent Martin Perin. Martin Perin (°22 november 2002, 1m85) speelde tot vandaag voor VBC Waremme en was daar het voorbije seizoen eerste keuze van trainer Sacha Koulberg. Martin behoort ook tot de Young Red Dragons. Hij was erbij toen de Belgische U20 vorig najaar op de Europese Kampioenschappen in Brno (Tsjechië) verrassend maar verdiend brons behaalden.

Deze transfer past perfect in de strategie van GREENYARD Maaseik die erop gericht is jonge ambitieuze en talentrijke spelers verder te laten groeien in onze op-en-top professionele omgeving. De overeenkomst die zondagnamiddag werd afgerond, geldt voor drie jaar. Welkom Martin!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments