Martin helemaal terug van weggeweest. En Steven?

<p>Foto ZUPP</p>

Midden december rolde in de STEENGOED Arena een daverend applaus van de tribunes, een warme golf van sympathie, toen Martin Perin – amper tweeënhalve maand na je-weet-wel – aan de servicelijn verscheen om officieel een streep te trekken onder zijn horrorverhaal. De opluchting was voelbaar, op en rond het terrein. Ook aan de andere kant van het net gingen spontaan wat handen op elkaar.

Afgelopen weekend droeg Martin opnieuw zijn vertrouwde groene outfit en volgde de échte comeback, op ‘zijn’ liberopositie. Hij werd meteen uitgeroepen tot man van de match, en enkele dagen later volgde die MVP-bekroning nog eens opnieuw, na de Europese midweekmatch: Martin Perin is helemaal terug van weggeweest!

Nu Martin zijn plaats weer heeft opgeëist, moeten we het toch ook nog even hebben over Steven Ottevanger. De 28-jarige Nederlander was begin oktober beschikbaar én zowaar bereid om zijn studies L.O. en zijn verbouwingswerken even ‘on hold’ te zetten om ons halsoverkop uit de nood te helpen. Dat was géén gemakkelijke opdracht, en GREENYARD Maaseik is hem erg dankbaar voor zijn bijdrage. Voor Steven was het een eerste buitenlands avontuur. Drie maanden Maaseik, goed voor een grondige kennismaking met de Belgische competitie en enkele succesvolle trips in Europa: dat pakken ze ‘m alvast niet meer af.

Steven is door zijn ‘interim’ in Maaseik een eind achterop geraakt met zijn studie. In overleg met de club krijgt deze nu weer voorrang terwijl hij zijn conditie onderhoudt (o.a. met die fameuze verbouwingen). Hij zal zich ook de komende maanden dus niet vervelen!

Good luck, Steven! We houden contact en hopelijk zien we elkaar weer … op het kampioenenbal?!?

 

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments