Maaseik strikt Deense international Rasmus Breuning Nielsen

Met een 16e landstitel is de honger bij GREENYARD Maaseik nog niet gestild, wel integendeel: zo'n feestje smaakt naar meer. En vermits de concurrentie niet stilzit, moeten we zoals elk jaar opnieuw proberen om nog sterker, nog beter uitgebalanceerd voor de dag te komen.

Voor de receptie-hoek nemen we afscheid van Keith Pupart en Seppe Baetens (die in Maaseik zijn carrière opnieuw op de sporen kreeg en bij ons eindelijk zijn oververdiende kampioenstitel veroverde). Op deze positie rekent ons team nu op Jelte Maan en kersvers Red Dragon Simon Peeters.

We verwachten echter ook veel van onze nieuwe aanwinst Rasmus Breuning Nielsen die overkomt van Globo Banca Popolare del Frusinate Sora. Sora eindigde zopas 9e in de Italiaanse Serie A, vlak voor Ravenna met 'onze' Pieter Verhees en Kamil Rychlicki (die amper een jaar na zijn titel met Maaseik al naar Europees kampioen Civitanova verhuist...). Rasmus speelde in Sora zowat de helft van de wedstrijden.

Rasmus Breuning Nielsen (22/5/1994, 1m98, 88 kg, Deen) sloot op zijn 17e aan bij de club in zijn geboortestadje Odense. Twee jaar later volgde Middelfart (ook Denemarken) en nog twee jaar later, op zijn 21e, was Waremme het opstapje voor zijn internationaal avontuur. De volgende stap was Power Volley Milano (ITA) en twee jaar geleden verkaste hij dan naar Sora.

Rasmus is sinds 2018 Deens international. Met GREENYARD Maaseik kan hij nu ook proeven van de Champions League. Welkom Rasmus Breuning Nielsen! (PiP)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments