Maaseik, 9 augustus ’11 - seizoen 2011-2012, Nr 4

NOLIKO Maaseik startte maandag 8 augustus ’11 in de LOTTO Dôme met de trainingen als voorbereiding op het komende seizoen.

Er zijn op dit ogenblik 7 spelers uit de A-kern aanwezig, waarvan er 6 volop zijn begonnen met de kracht- en baltrainingen. Yannick van Harskamp, Simon Van de Voorde, Bert Derkoningen werken samen met de nieuwkomers Matthias Valkiers, Wannes Rosiers en Michaël Parkinson een pittig trainingsschema af. Jo Van Decraen is wel aanwezig, maar revalideert nog van zijn schouderoperatie van april ll.

Het is nog wachten op Jelte Maan (NED) en Hermans Egleskalns (LAT) die tot 4 september ’11 kwalificatie wedstrijden spelen voor de Olympische spelen van Londen 2012.

Onze Belgen Kevin Klinkenberg en Pieter Verhees zijn op dit ogenblik met onze nationale ploeg in Mexico voor een oefenstage als voorbereiding op het Europese landenkampioenschap (EK) in Oostenrijk en Slovakije van 10 tot 18 september ’11.

Nathan Wounembaina (CMR), tenslotte, is met zijn nationale ploeg druk doende om de African games in Mozambique en de African Cup in Marokko te spelen tot 1 oktober ’11.

Tegelijkertijd is de ploeg uit Tilburg, Netwerk SV, deze week in Maaseik aanwezig en traint er onder leiding van Brecht Van Kerckhove.

En alsof dat nog niet genoeg volleybaltalent is, heeft er tegelijkertijd ook nog een Sporta-volleybal-kamp plaats: ‘As a professional’. Een 30-tal jonge talentvolle volleyballers uit heel Vlaanderen nemen hieraan deel.

Van kruisbestuiving gesproken … alle 3 vooraf genoemde groepen hebben op een bepaalde manier deugd van elkaars aanwezigheid, leren van elkaar en helpen elkaar om de werking van de verschillende groepen te optimaliseren.

Op bijgaande foto ziet u alvast drie nieuwe spelers van de A-kern 2011-2012: v.l.n.r. Matthias Valkiers, Wannes Rosiers en Michaël Parkinson (NED). 

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be