Maaseik, 4 juli ’11 - seizoen 2011-2012, Nr 3

Vrijdagavond werd in Wenen geloot voor de Champions League 2011-2012 en NOLIKO Maaseik mag over het resultaat niet mopperen: de live Tv-uitzending van de ÖRF Sport van dit volleybalgala werd door de supporters live gevolgd in het spelerscafé van de LOTTO Dôme.

NOLIKO Maaseik werd als reekshoofd in pool A geloot samen met Iraklis Thessaloniki (GRE), Arkas Izmir (TUR) en CSKA Sofia (BUL) De NOLIKO-delegatie bestaande uit René Corstjens, Dieter Leenders en Vital Vossen verzamelde volgende reacties van onze tegenstanders:

“Iraklis Thessaloniki is, dankzij het forfait van Olympiakos Piraeus, terug in de Champions League en we zijn hier heel blij mee,” aldus George Matzioukos, de Press Officer van de Griekse club. “Deze poule heeft 4 sterke teams zonder een echte favoriet. Ik verwacht dan ook gelijkopgaande, spannende wedstrijden.” Thessaloniki is nog volop aan het bouwen aan hun team, ze hebben momenteel alleen Griekse spelers en zijn nog op zoek naar een 3-tal buitenlandse spelers. Assistent-coach Murat Haktanir van Arkas Izmir was opgelucht dat ze niet in een poule kwamen met de topfavorieten uit Italië en Rusland. “Ik vind deze teams aan elkaar gewaagd, we hebben dan ook een grote kans om ons te kwalificeren voor de volgende ronde”, aldus Murat. Bij Arkas Izmir speelt oude bekende Bravo die we dus opnieuw in Maaseik mogen begroeten.

Een reactie van CSKA Sofia, via een wildcard in de Champions League, kregen we via Ognian Timchev, Organizing Director. “We zijn vereerd om aan de Champions League deel te mogen nemen, hierdoor kunnen we spelen op het hoogste niveau.” Ognian was ook tevreden met de locaties van de teams, allemaal goed bereikbaar wat het reizen een stuk vergemakkelijkt.

Onze Organizing Director, Dieter Leenders, was het hier mee eens: “Goede loting, zeker op sportief vlak, hoewel we zeker de tegenstanders niet mogen onderschatten.“ De fans van NOLIKO Maaseik kunnen zich opmaken voor de “2012 CEV Volleyball Champions League” campagne die op 19 oktober 2011 (+/- 1 dag) van start gaat met een verplaatsing naar Iraklis Thessaloniki. Meer informatie via www.iraklisvolley.gr, www.arkasspor.com, www.cskavolley.org en www.cev.lu

De voorlopige kalender staat op onze website www.noliko-maaseik.be 

We geven wel even onze thuismatchen hier al mee:

Woensdag 26 oktober 2011 (+/- 1 dag): NOLIKO Maaseik – Arkas Izmir (TUR)

Woensdag 14 december 2011 (+/- 1 dag): NOLIKO Maaseik – CSKA Sofia (BUL)

Woensdag 18 januari 2012: NOLIKO Maaseik – Iraklis Thessaloniki (GRE)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments