Maaseik, 19 oktober ’12 - seizoen 2012-2013, Nr 21

Zaterdagavond in de LOTTO Dôme de derde thuismatch van het seizoen: het Limburgs derby tegen Soleco Herk-de-Stad. De West-Limburgers trokken deze zomer van Halen terug naar de roots in Herk-de-Stad, waar een gloednieuwe sporthal werd ingehuldigd. Maar ook op sportief vlak veranderde één en ander: de technische staf o.l.v. de Zweed Isacsson bleef wel onveranderd, maar het team onderging wel enkele opvallende wijzigingen: hoofdaanvaller Saade vertrok naar Knack Roeselare en het duo Joske Unraut en Dennis Deroey ging naar de Bundesliga (Düren).

Versterking kwam uit Brazilië en Slovenië: hoofdaanvaller Rodrigo van Sevilla en Zupanc van Kropa.

De talentvolle 19-jairge spelverdeler Cosemans werd bij VC Bolderberg weggehaald.

De start van het vernieuwde Herk-de-Stad was echter niet denderend: drie nederlagen, al moet hier wel aan toegevoegd dat men met Asse-Lennik, Menen en Roeselare wel een zwaar seizoenbegin kreeg voorgeschoteld.

NOLIKO Maaseik is dan ook torenhoog favoriet voor de confrontatie van zaterdag, maar in het achterhoofd zit de match van zaterdag 27 oktober: de achtste finales van de Beker van België in en tegen ditzelfde Soleco Herk-de-Stad. En vermits het hier om één enkele partij gaat met rechtstreekse uitschakeling is het dan dubbel opletten geblazen.

De opslag zaterdag zal gegeven worden door de firma Gervi Zonnecenters met een nieuw filiaal in Maaseik, zij zijn de wedstrijdsponsor voor deze Limburgse derby. Ook dinsdag tijdens de eerste 2013 CEV Champions Leaguewedstrijd zal Gervi aanwezig zijn op onze ledpannels. Wil u Gervi bezoeken in hun nieuw zonnecenter in Maaseik? Gebruik dan de bon via deze link en geniet van een mooie korting.

Volgende dinsdag 23 oktober beginnen we ook thuis in de 2013 CEV Champions League tegen Cai Teruel, de kampioen van Spanje: hierover meer nieuws begin volgende week: ticket info op www.noliko-maaseik.be

Topper van de vierde speeldag in de Belgische competitie is in de Arenahal in Deurne, Precura Antwerpen tegen Knack Roeselare, waarvan u zondagmiddag in Sporza op Canvas een samenvatting te zien krijgt.

Het worden drukke dagen voor de clubleden van NOLIKO Maaseik, want zondag 21 oktober staat ook de jaarlijkse eetdag van NOLIKO Jeugd het menu.

Agenda:

Zaterdag 20 oktober ’12 om 20u30 NOLIKO Maaseik – Soleco Herk-De-Stad

Dinsdag 23 oktober ’12 om 20u30 NOLIKO Maaseik – Caja 3 TERUEL (ESP)

Zaterdag 27 oktober ’12 om 20u30 Soleco Herk-De-Stad – NOLIKO Maaseik (1/8 BK-België) 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments