Maaseik, 12 oktober ’12 - seizoen 2012-2013, Nr 19

Donderdagavond won NOLIKO Maaseik een oefenpartij tegen het Duitse TV Bühl met 4-0 (25-20, 25-21, 25-13 en 25-14). NOLIKO Maaseik begon met Lars Lorsheijd – Matthias Valkiers – Jelte Maan – Kevin Klinkenberg – Hermans Egleskalns – Simon Van de Voorde en libero Bert Derkoningen. Na twee sets kwamen Kyle Caldwell – Michael Parkinson en Nathan Wounembaina respectievelijk Valkiers – Lorsheijd en Klinkenberg vervangen en in de vierde set loste Wannes Rosiers onze Let Egleskalns af op de hoofdaanvallersplaats.

De eerste twee sets konden de mannen uit het Zwarte Woud nog enigszins gelijke tred houden, maar in het tweede deel van de match gingen ze receptioneel volledig onderuit. NOLIKO Maaseik domineerde dan ook het gebeuren gelijk het wilde. Ook deze buitenlandse tegenstrever werd dus gewogen en te licht bevonden.

Zaterdagavond krijgen we dan de eerste topper van het prille seizoen voorgeschoteld in de LOTTO Dôme: het West-Vlaamse Prefaxis Menen. Het team van trainer-coach Alain Dardenne onderging deze zomer een complete gedaanteverwisseling. Libero De Jonckheere en middenman Coolman kozen voor Knack Roeselare, opposite Schouren trok naar Asse-Lennik. Versterking werd in Servië en Tsjechië gevonden.

Menen begon het seizoen uitstekend: twee keer 3-0, waarbij vooral de vlotte zege vorige week in Herk-de-Stad opviel. Weinig ploegen zullen in Herk met de maximum score gaan winnen. We kijken ook uit naar de komst van Kristof Hoho en Dragan Radovic, beiden ex-NOLIKO-spelers. Voor Kristof Hoho, een jeugdproduct van NOLIKO Maaseik, is het intussen al acht jaar geleden dat hij bij NOLIKO Maaseik vertrok: kwam echter al talloze keren terug in Maaseik, maar zijn optreden in onze Eikerstede blijft altijd iets speciaals.

De TV-camera’s zijn zaterdagavond in de LOTTO Dôme aanwezig voor een uitzending zondagmiddag in het programma “Hands Up” op Canvas. Deze week komt ook onze nieuwe bijna honderd pagina dikke SMASH jaargids 2012-2013 uit: weer een prachtig boek dat in België zijn gelijke niet kent.

Agenda:

Zaterdag 13 oktober ’12 om 20u30 NOLIKO Maaseik – Prefaxis Menen

Zaterdag 20 oktober ’12 om 20u30 NOLIKO Maaseik – Soleco Herk-De-Stad

Dinsdag 23 oktober ’12 om 20u30 NOLIKO Maaseik – Caja 3 TERUEL (ESP) 


Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments