Maaseik, 1 september ’11 - seizoen 2011-2012, Nr 5

Foto : NOLIKO Maaseik clubdag 2010

Traditiegetrouw nemen we, na de vakantie, per 1 september de draad weer op met de NOLIKO-nieuwsbrieven!

Niet dat volleybalclub NOLIKO Maaseik na 4 maanden eindelijk weer actief wordt: neen, alles heeft de ganse zomer(?)maanden op volle toeren doorgedraaid. Aan de verfraaiing van de LOTTO Dôme werd door een aantal vrijwilligers weer keihard gewerkt, maar ook de administratie had de handen vol om de internationale transfers en de voorbereiding op de komende Champions League degelijk voor te bereiden.

De trainingen zijn al een drietal weken (zij het met een beperkte spelerskern) hervat: Bert Derkoningen, Simon Van de Voorde, Yannick van Harskamp, Matthias Valkiers, Wannes Rosiers, Michaël Parkinson en de nog revaliderende kapitein Jo Van Decraen wordt er hard gewerkt om het zich zeer zwaar aankomende seizoen goed door te komen.

De jeugdinternationals van Netwerk STV Tilburg: de Belg François Lecat en de Zwitser Leandor Gerber komen voorlopig het NOLIKO-team versterken voor de komende oefenwedstrijden.

Vorige week speelde dit NOLIKO Maaseik reeds een oefenpartij in het Ruhrgebied tegen VC Bottrop (2-2 stand), en vrijdag 2 september ’11 om 18u00 spelen we weer in Duitsland tegen Evivo Düren.

Zaterdag 3 september heeft in de LOTTO Dôme en de stedelijke sporthal tussen 10u en 18u de jaarlijkse clubdag van de NOLIKO-Jeugd: voorstelling van de teams (19) , fotoreportages, de eerste competitie- en bekermatchen en om 14u00 de groepsfoto van de grote NOLIKO-familie.

Iedere NOLIKO-supporter is op deze clubdag van harte welkom. 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be