Maaseik, 1 december ’11 - seizoen 2011-2012, Nr 39

Foto: nieuw ticketingsysteem voor NOLIKO Maaseik

Op de laatste speeldag van de heenronde kroop NOLIKO Maaseik in Borgworm door het oog van de naald: 2-3 (28-26, 21-25, 25-21, 20-25 en 18-20). De rustpauze van meer als 3 weken had de landskampioen blijkbaar geen deugd gedaan.

Het werd in het Luikse een complete off-day van een zwalpend NOLIKO Maaseik: wat coachVital Heynenook probeerde en zijn team veelvuldig wisselde: hij kreeg er geen vaart in. NOLIKO Maaseik bleef wel ongeslagen, maar moest een eerste puntje inleveren in deze competitie. Waremme vocht voor wat het waard was en kreeg zelfs één matchbal. Voor NOLIKO Maaseik was de zesde matchbal eindelijk de goede en kon de leider uiteindelijk na bijna tweeëneenhalf uur een zucht van opluchting slaken.

Voor achtervolger Knack Roeselare was deze laatste speeldag nog erger: het verloor in PNV Waasland met 3-2, na een riante 0-2 voorsprong uit handen te hebben gegeven. Prefaxis Menen (ook met 2 spelers op het Olympisch kwalificatietornooi in Tourcoing) ging met 3-1 de boot in bij Aquacare Halen. Enkel Asse-Lennik deed van de topploegen wat het moest doen: winnen met 1-3 bij Precura Antwerpen: en dit was op papier nog de moeilijkste opdracht.

NOLIKO Maaseik leidt nu halfweg met 4 punten voorsprong op Asse-Lennik en 5 op Knack Roeselare. Zaterdag 3 december om 20u30 staat in Schiervelde reeds de 1ste match van de terugronde op de agenda: de West-Vlamingen hebben de zege absoluut nodig om niet teruggeslagen te worden in deze ronde. Knack Roeselare zal wel dubbel gemotiveerd aan de start komen en optimaal van het thuisvoordeel willen gebruik maken.

Zondagmiddag 4 december om 16u staat in de LOTTO Dôme weer de volgende opdracht geprogrammeerd: de return in de kwartfinales van de Beker van België tegen VDK Gent. NOLIKO Maaseik won begin november met 0-3 in Gent, maar heeft ook nu de zege nodig om door te stoten naar de halve finales.

Voor deze zondagmatch wordt het nieuwe ticket-controlesysteem, in samenwerking met ALFA-ZET Systems bvba, in de LOTTO Dôme uitgetest voor de abonnees: alle toegangsbewijzen, die verkocht worden, beschikken in de toekomst over een barcode.

De op voorhand bestelde tickets, die reeds betaald zijn (bv. per overschrijving of cash) kunnen ook digitaal verzonden worden. Deze tickets met barcode moeten dan door de supporter zelf worden uitgeprint. Zodoende vermijden we portkosten en besparen we tijd.

Bij binnenkomst worden alle toegangstickets, alle abonnementen en de lidkaarten van de eigen leden ingescand. Deze scanning is per toegangsbewijs en per wedstrijd slechts eenmaal mogelijk, waardoor misbruik wordt uitgesloten. Het spreekt vanzelf dat het onderscheid tussen volwassenen, studenten, en genodigden is ingebouwd in het nieuwe systeem.

Dit controlesysteem geeft tevens de mogelijkheid om statistieken bij te houden over o.a. de bezoekersaantallen, de leeftijdsverschillen van de bezoekers, de vaste supporters enz.

Agenda:

Zaterdag 3 december 2011 om 20u30 Knack Roeselare - NOLIKO Maaseik

Zondag 4 december 2011 om 16:00 NOLIKO Maaseik - VDK Gent (1/4 BK-België)

Zaterdag 10 december 2011 om 20u30 NOLIKO Maaseik - Euphony Asse-Lennik 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments