Laatste opwarmer voor de titelfinale speelt NOLIKO Maaseik bij Lindemans Aalst

Komende zaterdag moeten de Maaslanders nog naar Lindemans Aalst aan de Kapellekensbaan van Louis Paul Boon in Erembodegem. Een wedstrijd die er voor beide teams niet langer toe doet, want de kaarten zijn nu geschud in de top 4 van de EuroMillions Volley League.

Nochtans zal men in het Sportcomplex Schotte er nog alles aan willen doen om het seizoen in schoonheid af te sluiten. Coach Johan Devoghel zal zijn team nogmaals oppeppen voor de laatste wedstrijd tegen titelfinalist NOLIKO Maaseik.

Het team kende een sterke aanloop van het seizoen, maar zakte mentaal wat weg na het niet onbesproken vertrek van Frank Depestele richting Argentinië. We kunnen hen niet verwijten dat zij ondanks deze opdoffer er toch nog voor zijn blijven gaan en alsnog wellicht op de 3e stek eindigen.

Met welke line-up Joel Banks in Erembodegem gaat starten, is nog enigszins een raadsel. Kiest hij voor wedstrijdritme voor de titularissen of wil hij alsnog enkele van zijn beloften laten opdraven voor deze wedstrijd-zonder-betekenis. We hebben het Vital Heynen wel ooit zien doen, maar de kans dat hij met de jeugdspelers uit het C-team naar Aalst zal afreizen, lijkt ons quasi-onbestaande. Maar bij deze woorden willen ook onze voorzitter nog eens parafraseren : “Je weet maar nooit hoe een koe een haas vangt …”.

Inmiddels wordt alles in gereedheid gebracht voor een spannende titelfinale. Tickets zijn alvast te reserveren. U wil daar toch ook bij zijn nietwaar? (jru)

 

Agenda

Zaterdag 14 april, 20u30 Lindemans Aalst - NOLIKO Maaseik

 

Play-off-finale, best of 5:

Zaterdag 21 april, 20u30 NOLIKO Maaseik - Knack Roeselare

Woensdag 25 april, 20u30 Knack Roeselare - NOLIKO Maaseik

Zaterdag 28 april, 20u30 NOLIKO Maaseik - Knack Roeselare

Eventueel:

Woensdag 2 mei, 20u30 Knack Roeselare - NOLIKO Maaseik

Zaterdag 5 mei, 20u30 NOLIKO Maaseik - Knack Roeselare

 

Voor tickets klik HIER

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments