Knutselen

Een mens zou er nerveus van worden … Onze midweekwedstrijd in Warschau (voor de CEV Champions League) kon niet doorgaan omdat onze tegenstander Projekt Warszawa momenteel wordt geteisterd door … corona. OK, "het is wat het is": dan zou onze spelersgroep van de nood een deugd maken en zich wat uitgebreider voorbereiden op het toptreffen van komende zaterdag in Roeselare.

Maar terwijl een select groepje van onze supporters evenzeer in Warschau vertoefde (sport en cultuur, een winnende combinatie dankzij Goele Custers van De Reisboetiek; en ze hebben zich daar naar verluidt voorbeeldig gedragen), bereikte ons dinsdag het nieuws dat de o-mikron ook heeft toegeslagen bij de collega's van Knack Volley!

Het team van Roeselare is dus niet afgereisd naar Bulgarije, en ook Knack-Greenyard van komende zaterdag is afgelast. In de proppievolle volleybalkalender is gelukkig komende woensdag 19 januari nog een gaatje te bespeuren. Bij leven en welzijn – we wensen onze rivalen een spoedig en voorspoedig herstel! – beginnen we dan om 19 uur aan onze zoveelste ontmoeting.

Supporters en volleyballiefhebbers mogen dus niet komende zaterdag maar de woensdag erna niet in de Tomabelhal, maar via tv, tablet, smartphone, laptop of pc de wedstrijd volgen …

Mijn kleine pink fluistert me toe dat het ook dit seizoen een stevig potje knutselen zal worden om de hele kalender af te werken. (PiP)

 

Agenda

Woensdag 19 januari, 19u00 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 22 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Tectum Achel

Woensdag 26 januari, 17u00 Dinamo Moscow (RUS) - VC GREENYARD Maaseik (CHL-R4 L4)

Zaterdag 29 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Decospan Menen

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments