Kampioenschap zonder Kampioen? Da's Just!

Volleybalclub GREENYARD Maaseik heeft een supportersclub met een 60-tal leden die vooral tijdens thuiswedstrijden (maar ook op verplaatsing) roepen, schreeuwen en trommelen voor twee.

NOLIKO4Ever werd in 2004 opgericht naar aanleiding van onze 100e Europese wedstrijd (tegen het Poolse Kedzierzyn). Maar omdat onze hoofdsponsor van naam veranderde (GREENYARD), heet onze supportersclub voortaan Sterk Es Eik. Wat Sterk Es Eik allemaal doet (en hoe je zelf lid kan worden en welke voordelen dat oplevert), lees je beter op hun eigen website www.sterkeseik.be.

Sinds 2006 is er sowieso de jaarlijkse uitreiking van de Bronzen Schoen voor de favoriete Maaseikspeler van onze diehardsupporters. Die erelijst van 14 kleppers is dan wel kort, maar oogt toch indrukwekkend: nagenoeg allemaal internationals, logischerwijze ook een Nederlands tintje, en heel wat spelers die na hun jaartjes in Maaseik het mooie weer zijn gaan maken bij de absolute top in Europa (en daarbuiten).

De Bronzen Schoen 2019-2020 gaat – na een spannende strijd tussen twee spelers – naar onze sympathieke libero Just Dronkers, de stofzuiger op het plein. De trofee zou normaal worden uitgereikt voor de eerste thuiswedstrijd in de play-offs, maar ja … die komt er dus niet.

De overhandiging, met fotoshoot, vond dan ook plaats ten huize van voorzitter Robert Kunnen. Helaas niet met het welverdiende daverende applaus van een gevulde tribune, maar het respect is daarom niet minder groot. Proficiat Just! En zo hebben we dan toch nog een kampioen in dit kampioenschap zonder kampioen. Just is Just! (PiP)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments