Jelte wás Maaseik. Jelte ís Maaseik!

Jelte Maan (°1986) was 13 jaar lang volleybalspeler bij NOLIKO, later GREENYARD Maaseik. Een begrip, een monument. Aanvoerder, aanjager en uithangbord. Toen hij vorig jaar de sportschoenen aan de haak hing, was dat een erg emotioneel moment, voor álle partijen.

Ook in het voorbije seizoen zagen we hem geregeld als aandachtig toeschouwer opdagen bij thuis- en zelfs uitwedstrijden: hij was duidelijk nog niet klaar met het spelletje en met zijn club.

Dat seizoen van 'half en half' af- en aanwezigheid mogen we achteraf gezien een 'sabbatjaar' noemen: GREENYARD Maaseik gaat opnieuw voort met Jelte Maan! Jelte neemt de functie van technisch directeur over van dat andere clubmonument, Eddy Evens, die Jelte minstens gedurende een overgangsperiode zal blijven bijstaan met zijn expertise.

Jelte wordt verantwoordelijk voor de sportieve aspecten van de club, in ruime zin: trainers, scouting, transfers en langetermijnstrategie.

Jelte vormt met zijn nog actuele kennis van volleybal en van het huis, zijn passie én zijn uitgebreide netwerk ongetwijfeld een enorme meerwaarde voor GREENYARD Maaseik.

Welkom terug van nooit weggeweest, Jelte!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments