Jelte Maan en GREENYARD Maaseik: geslaagd huwelijk blijft duren!

<p>Foto Tim Verhaegen</p>

Wat goed is, moet je – als dat kan – niet veranderen. Jelte Maan en GREENYARD Maaseik maakten vandaag officieel én tevreden bekend dat ze hun samenwerking opnieuw met twee jaar verlengen!

Jelte Maan (°19 maart 1986, 1m90) begon zijn volleyballoopbaan in Nederland, bij Sliedrecht, Capelle en Apeldoorn. In 2008 kwam hij over naar Maaseik. Elf volleybalseizoenen later is Jelte hier nog altijd: skipper, captain, vaste waarde, energiebom, voorop in de strijd, monument, gezicht van de club, behoort tot het meubilair, noem maar op… Iemand met (heel) veel tijd moet maar eens berekenen hoeveel wedstrijden, bekers en landstitels hij intussen in Maaseik op de teller heeft…

Jelte Maan is/was Nederlands international, jawel, maar je moet al een kniesoor zijn om hem als 'buitenlander' te blijven beschouwen: Jelte, da's Maaseik, ten voeten uit.

GREENYARD Maaseik en Jelte Maan zijn dan ook bijzonder tevreden over de verdere voortzetting van hun samenwerking! Daar drinken we er eentje op. Ná de volgende wedstrijd!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments