Improvisatie

<p>Foto Patrick Martens</p>

Dat het een vreemd volleybalseizoen is, weet intussen iedereen. Er wordt op elk niveau (van spelers tot supporters, sponsors en staf) heel veel begrip en flexibiliteit gevraagd. Het ligt voor de hand dat er niet altijd een pasklaar antwoord klaarligt bij nieuwe ontwikkelingen. Improviseren en bijsturen is soms de boodschap.

Neem nu komende dinsdagavond: normaal speelde GREENYARD Maaseik dan thuis (achter gesloten deuren, of wat dacht je) de heenwedstrijd in de 16e finale van de CEV Cup tegen het Franse Chaumont (het vorige team van onze Amerikaanse middenman Mitch Stahl).

Enkele dagen geleden sijpelde echter het nieuws door dat Chaumont noodgedwongen zijn kat zal sturen wegens een uitgebreide COVID-19-opstoot in en rond het team. Jammer maar helaas, en tot zover lijkt alles nog relatief business as usual

Vreemd is echter dat het wachten blijft op een officiële bevestigingen vanuit CEV. Zelfs officials voor de wedstrijd van dinsdagavond zijn blijkbaar nog niet geïnformeerd. Wat moet je doen bij het uitblijven van die officiële bevestingen? In het slechtste geval staat er straks op een van de luchthavens in de buurt een internationale scheidsrechter vruchteloos te wachten op een lift naar Maaseik … En moet ons team zich dinsdagavond al dan niet speelklaar aanmelden in de STEENGOED Arena? Een ietsje Kafka, toch wel …

De terugwedstrijd in Chaumont staat gepland op woensdag 18 november. Ook die wedstrijd zal allicht niet kunnen doorgaan. Officieus tenminste. Officieel weten we niets. Uitstellen? Maar wanneer dan wél? Dit is nog maar de 16e finale, maar veel vertraging kan niemand zich permitteren, want dan geraakt de speelkalender voor achtste en kwartfinales enz. hopeloos in de war.

Improvisatie is de boodschap. Blijven trainen en het hoofd koel houden. En positief blijven: in onze mentaliteit tenminste, niet in onze tests! (PiP)

Livescore/stream, via de volgende link: score | stream.

Agenda

Dinsdag 10 november, 19u00 VC GREENYARD Maaseik - Chaumont VB 52 (FRA)

Zaterdag 14 november, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - VBC Waremme livescore | livestream

Woensdag 18 november, 19u00 Chaumont VB52 (FRA) - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 21 november, 19u30 Lindemans Aalst - VC GREENYARD Maaseik

*Omwille van COVID-19 zijn de thuiswedstrijden NIET toegankelijk voor derden !!!

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be