Hinken op twee gedachten…

Morgenavond speelt VC GREENYARD Maaseik zijn vierde wedstrijd in de Euromillions Volley League. Voor wie het nog niet wist: het betreft een thuismatch tegen het Noord-Limburgse Tectum Achel, de kersverse promovendus die het tot nu prima doet. Onze spelers bereiden zich professioneel voor, zoals voor elke wedstrijd, maar vermoedelijk zijn zij een ietsje minder bezig met het aspect 'derby' dat bij de entourage van beide clubs leeft…

Onze spelers kijken vandaag net zoals het bestuur en de achterban van VC GREENYARD Maaseik (en net zoals onze vrienden van Knack Roeselare) allicht vooral uit naar wat er vanavond plaatsvindt in het Hongaarse Boedapest: de loting voor de CEV Volleyball Champions League.

Straks worden 5 poules van elk 4 teams samengesteld. Het enige wat we nu al weten is dat we zeker NIET tegen Roeselare, Tours (FRA), Ljubljana (SLO) en Karlovarsko (CZE) spelen: deze teams zitten immers samen met ons in Cup 3. In de andere Cups zitten de intussen vertrouwde grote namen uit Italië, Rusland, Polen, Turkije en Duitsland, naast 2 teams die nog een voorronde moeten overleven.

Vanavond of morgenvroeg volgt meer nieuws. En daarna toch maar eerst focussen op Achel… (PiP)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be