Gunstige loting voor NOLIKO Maaseik in de Beker van België

De EDUGO Arena was afgelopen woensdag niet alleen het decor van de Supercup bij de dames welke voor de zoveelste keer werd gewonnen door Asterix AVO Beveren van trainer Gert Vande Broek, die het Dames-thuisteam van VDK Gent met 1-3 over de knie legde. Na de afgelopen voorrondes in de reeksen vanaf Liga B, vonden er woensdagavond ook de lottrekkingen plaats voor de Beker van België bij Heren en Dames.

NOLIKO Maaseik mag niet ontevreden zijn, want indien het kan doorstoten, ontmoet het Lindemans Aalst in de halve finale en Knack Roeselare pas in de finale. Uiteraard wikken we onze woorden. De passage ‘indien het kan doorstoten’ is hier zeer belangrijk. We worden er niet graag aan herinnerd dat we ooit pijnlijk met de neus op de feiten zijn gedrukt, nl. op 13/10/2013 bij Volley Haasrode Leuven (toen nog in Liga B)…

Alvast starten we op zaterdag 4 november met de achtste finales in de EDUGO Arena (weer eens) van VDK Gent. Bij winst treffen we Feniks Haacht (uit Liga B) of VBC Waremme in de kwartfinale, waarna Lindemans Aalst de grootste favoriet is voor de halve finale. Waarbij we Avoc Achel (van Rob Bontje) niet bij voorbaat willen afschrijven. Een Limburgse derby in de halve finale zou ook een gedroomde affiche zijn. Alvast veel succes toegewenst vanuit het Maasland!

Opvallend is dat Mendo Booischot, de grote prijzenkaper van onze laatste Steengoed Cups voor de jeugd U17, nog met 2 teams (Liga B en 1e Nationale) mag aantreden in de achtste finales. Het moet zijn dat de mannen daar destijds een bijzondere boost hebben gekregen op de taraflex van de STEENGOED Arena, dat zij zich zo prominent kunnen manifesteren in de Belgische Beker! Het A-team van Mendo Booischot wist zich vorig weekend bij het zwak uit de hoek komende burenteam van Wara Genk te kwalificeren.

(jru)

Agenda

Zondag 15 oktober, 15u00 VDK Gent - NOLIKO Maaseik

Zaterdag 21 oktober, 20u30 NOLIKO Maaseik - VBC Waremme       

Zaterdag 28 oktober, 20u30 Knack Roeselare - NOLIKO Maaseik

Voor tickets klik HIER

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments