Groot nieuws: VC GREENYARD Maaseik kiest voor Twizzit

Ben je geboren 'vlak na de oorlog' – toen je nog leerde schrijven met een griffel op een lei, toen er nog échte kaarsjes hingen in de échte kerstboom (die overigens ten vroegste 2 dagen voor Kerstmis werd geïnstalleerd), toen er in lang niet elk huishouden een telefoon, laat staan een tv, laat staan een computer, laat staan een laptop, laat staan een smartphone aanwezig was – dan reageer je misschien net als deze grumpy enigszins korzelig als ze je opeens Twizzit door je strot rammen. Twizzit? Wat nu weer? Waar heb ik dat voor nodig?

Wel, een bezoekje aan de homepage van Twizzit maakt snel véél wijzer. "Het meest complete platform voor jouw sportclub/vereniging/federatie/stad", zo rolt het over het scherm. En even verder: "Alles voor jouw organisatie onder één dak: een waaier aan functionaliteiten die naadloos samenwerken om jouw ledenorganisatie te ondersteunen. Het resultaat? Een vlottere en professionele werking."

Dat maakt ons al heel wat wijzer. En ten overvloede lezen we nog elders: "Twizzit is dé app bij uitstek voor de organisatie van jouw club of team. Met Twizzit heb je alle informatie bij de hand en verlicht je het werk van alle vrijwilligers en verantwoordelijken."

Kortom: Twizzit is een specifiek en compleet softwarepakket voor het ledenbeheer van eender welke organisatie – en vanaf nu dus ook van VC GREENYARD Maaseik. Alle administratie, communicatie en financieel beheer van onze club zitten voortaan onder één dak, in één handige applicatie: van agenda en contactgegevens van de leden en teams over planning, nieuwsbrieven en chat tot CRM, inschrijvingsformulieren, lidgelden, facturatie en zoveel meer.

Al die tijdrovende rompslomp die zoveel mogelijk achter de schermen plaatsvindt om een organisatie te laten draaien, kan voortaan veel sneller afgehandeld worden. Zo blijft er meer tijd voor wat écht telt: onze passie, volleybal!

Meer weten? www.twizzit.com

Agenda

Donderdag 6 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - BDO Haasrode Leuven

Zaterdag 8 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - VBC Waremme

Dinsdag 11 januari, 19u00 Projekt Warszawa (POL) - VC GREENYARD Maaseik (CHL-R4 L3)

Zaterdag 15 januari, 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 22 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Tectum Achel

Woensdag 26 januari, 17u00 Dinamo Moscow (RUS) - VC GREENYARD Maaseik (CHL-R4 L4)

Zaterdag 29 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Decospan Menen

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments