GREENYARD Maaseik wil abonnees verwennen

<p>Foto ZUPP</p>

Anderhalf jaar lang heeft corona iedereen het bloed onder de nagels vandaan gepitst. Velen zijn door een diep dal gemoeten, wat gezondheid, sociale contacten, werk en/of inkomen aangaat. Gelukkig komt de inhaalbeweging nu wel op gang.

Onze trouwe abonnees hebben een heel volleybalseizoen in rook zien opgaan, en daarvóór ook al de ontknoping van het voorlaatste seizoen gemist. Ook dát is incasseren (al beseft iedereen wel dat zoiets uiteindelijk slechts klein bier is in vergelijking met wat écht telt) …

Hoe dan ook: volleybalclub GREENYARD Maaseik broedt op diverse acties om het komende seizoen geregeld iets speciaals te doen voor de trouwste fans, onze abonnees: een soort wiedergutmachung voor al het gemis van het voorbije anderhalf jaar, zeg maar. Een voorbeeld? De club biedt haar betalende abonnees bij de eerste thuiswedstrijd van 2022 gratis een nieuwjaarsdiner aan, zodat iedereen als vip in optimale stemming een compleet volleybal-evenement kan beleven.

Er is nog meer goed nieuws op komst voor onze abonnees, maar noteer dus alvast zaterdagavond 8 januari 2022 (tegen Waremme).

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments