GREENYARD Maaseik in zee met COLLÉ…

Volleybalseizoen 2018-2019 gaat de ultieme fase in. GREENYARD Maaseik maakt zich op voor een best of five met de landstitel als inzet, maar intussen wordt achter de schermen hard gewerkt aan de toekomst van de club.

Groot nieuws (en goed nieuws) in dit verband is het sponsorcontract dat zopas tot stand is gebracht met de internationale groep COLLÉ Rental & Sales.

COLLÉ Rental & Sales is al ruim 120 jaar actief en gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en service van machines en materieel. Collé Rental & Sales behoort tot de belangrijkste spelers in deze branche, vanuit 14 vestigingen in de Benelux en Duitsland, maar ook daarbuiten.

Met een assortiment van ruim 10.000 machines bedient COLLÉ Rental & Sales klanten in de bouw, de industrie, de tuin- en parkwereld, evenementen en andere sectoren. Kwaliteit, veiligheid, mens en milieu zijn dé trefwoorden voor deze betrouwbare professionele partner. Meer informatie over Collé Rental & Sales vind je op https://www.colle.eu.

GREENYARD Maaseik en Collé Rental & Sales sloten een sponsorovereenkomst voor drie jaar. De groep verwacht van GREENYARD Maaseik de wenselijke visuele ondersteuning voor zijn verdere expansie in België en Europa. De nieuwe sponsor was vorige zaterdag 13 april dan ook al meteen manifest zichtbaar op onze ledboarding… (PiP)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be