Gaas aan de Maas!

<p>Foto Marc Mercelis</p>

Gisteren, vrijdagnamiddag, werd in Brussel weer druk vergaderd. En jawel, er bestaat nog zoiets als 'goed nieuws': eindelijk kwam er ook eens witte rook uit de schoorsteen. De deuren van de sporthallen mogen weer open. "We mogen weer!"

Een zucht van verlichting gaat door het volleybal. De volleybalsupporters en -liefhebbers in Maaseik en omstreken moeten echter nog heel even op hun honger blijven zitten: deze broodnodige maatregel gaat pas volgend weekend in! Vanavond zou er trouwens sowieso geen match zijn, want Achel kampt met een reeks positieve gevallen. Maandag reist ons team naar Moskou voor de Champions League, maar daarna …

Volgend weekend ontvangen we Menen en daarna volgt een bijzonder drukke en superbelangrijke maand februari: het is moneytime met het oog op de play-offs én we spelen drie Europese thuiswedstrijden én er moeten nog enkele inhaalwedstrijden gepland worden! Daarover later meer.

We mogen dus weer naar topvolleybal gaan kijken! Velen vragen zich nu natuurlijk af: "Ja, maar is dit wel veilig?" Ons antwoord is volmondig "Ja!" Onze STEENGOED Arena voldoet ruimschoots aan alle eisen inzake luchtkwaliteit en legt dankzij het automatische luchtverversingssysteem zelfs nóg betere cijfers voor. Wij mogen eventueel tot 100 % bezetting gaan (altijd op vertoon van CST en mét mondmaskers, uiteraard). Bij ons in Maaseik zitten de toeschouwers veiliger dan eender waar! De club zal er overigens ook alles aan doen om vóór de wedstrijden opnieuw de vertrouwde sponsor- en seathouderdiners te organiseren, altijd weer met naleving van de strengste eisen en normen.

Kortom: blijf voorzichtig; blijf het gezond houden en kom er vanaf komende zaterdag weer een lap op geven om ons team naar nieuwe successen te jagen. GAAS aan de Maas! Onze spelers hebben je gemist!

Live, via de volgende link: livescore | livestream

 

Agenda

Woensdag 26 januari, 17u00 Dinamo Moscow (RUS) - VC GREENYARD Maaseik (CHL-R4 L4)

Zaterdag 29 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Decospan Menen

Zaterdag 5 februari, 20u30 BDO Haasrode Leuven - VC GREENYARD Maaseik

Dinsdag 8 februari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Ziraat Bankasi Ankara (TUR) (CHL-R4 L5)

Zaterdag 12 februari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Lindemans Aalst

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be