Focus op Europa

<p>Foto CEV</p>

De reguliere competitie zit erop. En de bekerfinale? Tja, die slaan we 'door omstandigheden' over. Niks aan te doen. Maar niet getreurd: zo kan het team even voor de volle 100% focussen op Europa.

Volgende week komen de reuzen van Jastrzebski Wegiel, maar nu woensdag 12 februari krijgen we Halkbank Ankara over de vloer.

Maaseik heeft (als Noliko, nu als GREENYARD) naam en faam veroverd in de European Champions League. Geen enkel Europees topteam is er helemaal gerust in als het naar België moet komen. Dat geldt voor de CEV-cup en nog meer voor de Champions League. Zowel in Roeselare als in Maaseik staat er steevast een team klaar dat vooral in díé wedstrijden erop gebrand is om zijn hoge niveau nog een paar percentjes op te krikken.

Elk jaar opnieuw moet minstens één Europese topper met hangende pootjes afdruipen uit de STEENGOED Arena. Het volledige lijstje is veel te lang, maar vers in het geheugen zit uiteraard nog Zenit Kazan, twee maanden geleden. Het zijn unieke prestaties die we moeten koesteren!

Zoiets smaakt naar meer, en ons team is helemaal in the mood om er woensdag opnieuw een lap op te geven. In Ankara wonnen we begin december met 2-3. GREENYARD Maaseik zette ginds een 2-0 achterstand recht. Dat lijkt een gewoonte te worden … Of het een 'goede' gewoonte is, laten we in het midden, maar intussen weten ze in heel België en in heel Europa dat je met Maaseik pas klaar bent na het laatste fluitsignaal.

Het lijkt een overgangsjaar te worden voor Halkbank Ankara: in de Turkse competitie staan ze 7e, met een behoorlijke achterstand op de subtop, maar ook veel voorsprong op de achterblijvers. En in de Champions League staan ze in onze poule laatste. Enkel een stuntoverwinning bij Maaseik kan hun seizoen nog wat glans geven. Daar zullen ze dan ook alles aan doen! Topvolleybal en spektakel zijn sowieso gegarandeerd, enne … ons (úw) team kan alle steun goed gebruiken! (PiP)

 

Agenda

Zaterdag 8 februari, om 20u30 BDO Haasrode Leuven - VC GREENYARD Maaseik

Woensdag 12 februari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Halkbank ANKARA (TUR)

Woensdag 19 februari, om 20u30 VC GREENYARD Maaseik - JASTRZEBSKI Wegiel (POL)

Zaterdag 22 februari, om 20u30 Decospan Menen - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 29 februari, om 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Decospan Menen

Koop HIER je toegangskaarten

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments