Even geduld voor die abonnementen

<p>Foto ZUPP</p>

21 juli: hoogzomer, vakantietijd, dit jaar vooral staycation … Als het jonge volkje thuis op je eigen gazon vrolijk een volleybal staat rond te spelen, dan kriebelt het, dan móét je even meedoen: het is sterker dan jezelf. Opa zal eens voorzichtig tonen dat ie het nog kan. Opa zou beter moeten weten: vorige keer liep het al grondig fout; deze keer scheelde het een haartje of het was véél erger dan die geschaafde en geblutste knie. Je wordt ouder pappie, geef het maar toe: volleybal is voor jou definitief kijksport geworden.

Een kijksport, inderdaad, maar … dat kijken is intussen al zó verrekt lang geleden. We kijken er hard naar uit, het kriebelt zo fel dat we meer dan ooit tevoren verlangen naar de start van het komende volleybalseizoen, eind september! Alleen … Alles zal straks anders zijn dan anders. En gezien de nieuwste ontwikkelingen in dit coronatijdperk kunnen we de intern getroffen voorzorgsmaatregelen maar best nog eens opnieuw grondig onder de loep nemen.

In normale tijden liep de abonnementenverkoop nu al op volle toeren. Dit jaar vragen we onze trouwste fans en supporters nog even geduld: zodra wij jullie haarfijn kunnen uitleggen hoe wij onze thuiswedstrijden zullen aanpakken, hoe wij in de STEENGOED Arena ieders gezondheid en veiligheid optimaal willen waarborgen, lanceren we meteen ook onze abonnementenverkoop voor seizoen 2020-2021. (PiP)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be