Erima is onze nieuwe sportkledingsponsor

Geniet gerust nog even van het EK voetbal, de Tour, de OS in Tokio en al het andere fraais van deze hyperdrukke sportzomer. Het duurt immers nog even voor onze nationale volleybalcompetitie weer start, wat de ereklasse aangaat: bij leven en welzijn slaat Jolan Cox op zondag 24 oktober in Waremme zijn eerste ace van de EuroMillions Volley League 2021-22.

Jawel, het zal tegen dan al meer dan een half jaar geleden zijn (!) dat Knack Roeselare zich op 14 april tot kampioen kroonde in onze STEENGOED Arena.

Vandaag zijn we nog niet eens halfweg tussen het vorige en het volgende kampioenschap, maar ons zomerslaapje zit erop. In het clubsecretariaat van VC GREENYARD Maaseik is de lamp natuurlijk continu blijven branden, en vanaf nu zullen we weer geregeld een en ander te melden hebben.

We beginnen met belangrijk nieuws van het plunjefront: bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe uitrusting en dit jaar zelfs méér dan dat: onze vorige sportkledingsponsor wuiven we na jarenlange fijne samenwerking uit, en we verwelkomen nu het topmerk Erima.

Het Duitse sportkledingmerk Erima (www.erima.de) werd in 1900 opgericht en focuste indertijd vooral op turnkledij. Het bedrijf veranderde in en na de moeilijke oorlogsperiodes meermaals van eigenaar en kreeg zijn huidige naam in 1951 van weer een nieuwe eigenaar Erich Mak. In 1960 was Erima officieel kledingsponsor van de Duitse delegatie voor de OS in Rome. Later werd het merk opgeslorpt door gigant Adidas en dreigde het zelfs volledig te verdwijnen, maar sinds het begin van deze eeuw is de comeback als zelfstandige onderneming ingezet en heeft Erima de wind opnieuw in de zeilen.

Vandaag is Erima weer overal aanwezig in de wereld van de topsport, met name in voetbal, handbal, tennis, atletiek, gymnastiek, de loopsport én … volleybal. Rudi Borkelmans van sportshop Vitissimo Sport (vlak bij onze Arena én uiteraard verdeler van Erima) bracht onze club in contact met de heren Kristof Cloostermans en Marc Wagemakers die Erima als salesmanager, resp. sales & marketing in België vertegenwoordigen.

Erima en VC GREENYARD Maaseik sloten een overeenkomst met een duur van vier jaar. Hoeft het gezegd dat beide partijen uitkijken naar nieuwe successen in de Belgische en Europese competities?

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be