En nu serieus … (deel 1)

<p>Foto Dick Demey</p>

Ziezo. De thuiswedstrijd in de halve finale van de Beker van België is afgewerkt met een droge 3-0. Meer moet dat niet zijn. Meer kán het trouwens niet zijn. Alhoewel. Ons team is blijkbaar (nog) niet in the flow óf niet in staat om zijn meesterschap anderhalf uur aan een stuk tentoon te spreiden, de tegenstander alle hoeken van de STEENGOED Arena te laten zien en hem enigszins moedeloos huiswaarts te sturen.

Moeten we daarom vreselijk ongerust zijn? Ach nee, dat ook weer niet. Maar voor de tegenstander in kwestie – Aalst dus – volstond de prestatie van vorige zaterdag heel zeker om nog perspectieven te zien voor komende zaterdag, en om zich deze week dus maximaal op te pompen en op te fokken. Met de rug tegen de muur. Het zal er stuiven, zaterdag aan de Kapellekensbaan!

Dit gezegd zijnde: de speeltijd is voorbij. Het is nu money time in volleybalseizoen 2020-2021. Tot nu kon elk misstapje rechtgezet worden – zelfs de Zwitserse kater werd doorgespoeld op de Canarische Eilanden – maar vanaf nu tot het einde van het seizoen is haast élke wedstrijd een cupmatch, een do or die. Te beginnen met komende zaterdag.

Live te volgen via livescore en livestream. Op dit ogenblik weten we nog niet of Aalst een deal heeft met de regionale zender TV Oost, en of wij Limburgers op de een of andere manier kunnen meekijken. (TV Limburg trekt allicht naar Achel.) We houden je zeker op de hoogte. Opgelet: in Aalst begint de wedstrijd al om 19.30 uur! (PiP)

Live, via de volgende link: livescore | livestream

Agenda

Zaterdag 6 februari, 19u30 Lindemans Aalst - VC GREENYARD Maaseik (1/2 BK-België)

*Omwille van COVID-19 zijn de thuiswedstrijden NIET toegankelijk voor derden !!!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments