En nu naar Roeselare…

<p>Foto Jan Vanmedegael</p>

Voor wie even weg was van deze wereld: de play-offs zijn begonnen!

De eerste speeldag bevestigde meteen de vermoedens: drie topfavorieten voor twee finaleplekjes, maar ook een vierde taaie en kwaaie klant die héél graag scherprechter en – waarom niet! – grote verrassing wil worden.

GREENYARD Maaseik hield alvast de 3 punten thuis, in de eerste, op papier minst moeilijke (en precies daarom gevaarlijkste) van de zes wedstrijden: thuis tegen Menen. Al liep het niet van een leien dakje… Enige vermoeidheid na twee weken extra trainingsarbeid?

Aalst wil heel graag en is heel gretig, dat is duidelijk, en Roeselare werd het kind van de rekening. Zonder Van Hirtum terwijl ook Verhanneman blijkbaar niet topfit was, ja, dan wordt het ook voor Knack erg lastig. In die zin is het – voor hén – erg jammer dat die 3e set, kantje boord, net in de verkeerde richting kantelde.

Hoe dan ook: Roeselare keert zonder punt terug uit Aalst en móét zaterdag thuis dus scoren tegen Maaseik dat echter op verplaatsing sowieso hier of daar iets zal moeten meegrabbelen om de best of 5 veilig te stellen. En waarom niet meteen in Schiervelde? Dát zou wat zijn! In de competitie hebben we alvast getoond dat het kán…

Aalst trekt naar de Hel van Mjiende maar liet daar in het voorbije seizoen (competitie én beker) nog geen setje liggen. Derde keer, goede keer voor Menen? (PiP)

 

Agenda

Zaterdag 23 maart, 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 30 maart, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Lindemans Aalst

Zaterdag 6 april, 20u30 Lindemans Aalst - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 13 april, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Knack Roeselare

Vrijdag 19 april, 20u30 Par-Ky Menen - VC GREENYARD Maaseik

Koop HIER je toegangskaarten

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be