En nu?

<p>Foto ZUPP</p>

"Hout vasthouden", schreven we vorige week. Blijkbaar volstond dat niet: amper twee dagen later hadden ze het virus te pakken in Roeselare. En zo begon de voorlaatste speeldag van de reguliere competitie met een erg valse noot: géén Roeselare–Aalst! Dat is ronduit balen voor zowat iedereen, ook voor wie nu op zoek moet naar een snelle oplossing, vóór de start van de final fours. We benijden die puzzelaars (of sukkelaars?) niet … (En dan valt eerst ook nog te bezien of Knack komende zaterdag wél kan aantreden tegen Menen.)

Haasrode-Leuven deed alvast wat het moest doen, oogstte drie punten tegen Waremme en wipt zo voorlopig over Aalst dat nu echter het onverwachte voordeel van een 'nabeurt' krijgt. Voor Kris Eyckmans en zijn team is dat allicht iets om grijze haren van te krijgen. Er zit voor hen niets anders op dan zaterdag opnieuw 'volle gas' te geven tegen … GREENYARD Maaseik dat – wegens de nabeurt van Knack – zélf ook drie punten nodig heeft om de eerste plaats veilig te stellen. Maar als dát lukt, heeft Knack binnen enkele weken geen enkele reden meer om álles te geven tijdens de inhaalmatch tegen Aalst, en dát kan dan weer 'dodelijk' zijn voor de ambities van Haasrode-Leuven. Volgt u nog?

Tja, niks aan te doen. En jawel, er zijn momenteel ergere dingen in het leven dan het moeizame verloop van een volleybalcompetitie. Laten we dat toch maar niet vergeten ...

Na de wedstrijd van komend weekend (hout vasthouden, nogmaals) mag Aalst zich naar Polen reppen voor een tweede driedaagse in de Champions League. Donderdagavond, na hun laatste match in Belchatów, heeft Aalst dan minder dan 48 uur om fris en monter op het terrein te staan … in Maaseik (voor de halve finale van de Beker) … L'histoire se répète. (PiP)

Live, via de volgende link: livescore | livestream

Agenda

Zaterdag 23 januari, 20u30 BDO Haasrode Leuven - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 30 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Lindemans Aalst (1/2 BK-België)

*Omwille van COVID-19 zijn de thuiswedstrijden NIET toegankelijk voor derden !!!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be