Elk nadeel heb se voordeel …

<p>Foto Patrick Martens</p>

Stel … GREENYARD Maaseik scoort tegen Zenit Sint-Petersburg één van die setballen in de golden set? (Ging niet door, maar had best gekund.)

In dat geval zat ons team vandaag in Moskou om te proberen Sam Deroo en zijn team de duvel aan te doen in de heenwedstrijd van de finale van de CEV-cup. Daarna weer snel terugreizen om zaterdag in Roeselare te knokken voor het thuisvoordeel in de play-offs. Meteen daarna opnieuw opladen om Dinamo Moskou te ontvangen, tot het gaatje te gaan en … wie weet … de ultieme droom van elke sportman waar te maken. Een halve week later, met nog altijd die poleposition als inzet, afrekenen met Menen: 11 wedstrijden plus 4 dagreizen in 5 weken? Moordend!

En ja, natúúrlijk had elke speler met veel plezier die heen- en terugreis naar Moskou en die yolo-experience van twee CEV-finalewedstrijden er nog bijgenomen. Ook al zou dat ontzettend veel extra energie kosten die we begin april heel hard nodig gaan hebben in de play-offs tegen onze eeuwige rivaal in eigen land.

Deze knaap zag zaterdag wat ie zag: een iets minder fris en gedreven ogend GREENYARD Maaseik had zijn handen vol met een wilskrachtig en verdienstelijk Haasrode-Leuven. Die gemiste CEV-finale heeft als voordeel dat we nu drie weken zonder midweekwedstrijd afwerken: net op tijd om even bij te tanken met het oog op het orgelpunt van dit vreemde seizoen. Nog een maand of zo en 2020-2021 zit er weer helemaal op! (PiP)

Live, via de volgende link: livescore | livestream

Agenda

Zaterdag 20 maart, 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 27 maart, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Decospan Menen

*Omwille van COVID-19 zijn de thuiswedstrijden NIET toegankelijk voor derden !!!

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be