Eindelijk …

<p>Foto Dick Demey</p>

Maart 2020: met dé stunt van het seizoen – Achel kwalificeert zich voor de play-offs, nota bene op het veld van Haasrode-Leuven! – valt wereldwijd het doek over zowat alle competities (al was dat aan iets anders te wijten).

Oktober 2020: eindelijk weer volleybal op ons bord. Tjonge, wat heeft iedereen uitgekeken naar dit weekend! GREENYARD Maaseik, de landskampioen van de laatste complete edities, mag zaterdag aantreden voor de Limburgse derby, in Noord-Limburg waar volleybal altijd 'hot' is geweest en nog altijd 'hotter' wordt …

Een goeie twee jaar geleden, na een derde opeenvolgende kampioenstitel in Liga B, vond Achel (toen nog Avoc) de tijd rijp om effectief naar de hoogste klasse te promoveren, zónder retourticket en evenmin als vijfde wiel aan de wagen! Tectum Achel heeft zich ook dit jaar opnieuw verstandig versterkt en gaat met een mooie mix van ervaring, talent en enthousiasme op zoek naar nóg meer!

Een derby om duimen en vingers af te likken, maar … alle clubs willen het veilig houden en zullen in ieders belang strikt alle COVID-19-regels naleven. Dat is de enige manier om hopelijk een volledig seizoen te kunnen afwerken. Géén tjokvol volgestouwde sporthal De Koekoek! Achel zal sowieso ook een hele rist eigen supporters moeten teleurstellen, en voor bezoekers is er helaas geen plaats op de tribune. Bespaar jezelf de reis en volg de wedstrijd zaterdagavond gewoon via de livestream van HBVL.

Zondag staat er voor onze spelers, trainers en directe omkadering een coronatest op het programma. Dinsdag reizen we via Düsseldorf naar Zwitserland waar we woensdag- en donderdagavond aan de slag moeten om de volgende CL-voorronde af te dwingen. En omdat we onze vingers niet willen verbranden (zoals vorig seizoen), spelen we volgende week onze eerste thuiswedstrijd (tegen Aalst!) pas op zondagavond (19 uur).

GREENYARD Maaseik wenst álle clubs, spelers, supporters en andere volleyballiefhebbers een coronavrij en boeiend seizoen. Hou het veilig, allemaal: niet zeuren, gewoon doen wat moet! (PiP)

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments