Eerste verplaatsing meteen naar de gevreesde “Hel van Mjiende”

<p>Foto ZUPP</p>

Komende zaterdag wacht de eerste verplaatsing van het seizoen, meteen de verste en meteen naar de meest gevreesde Vauban-hal van Par-ky Menen. In alle opzicht is deze verplaatsing de minst geliefde voor NOLIKO Maaseik, niet in het allerminst omdat de sfeer er bijzonder uitgelaten is, de supporters er dicht op het veld zitten en daardoor de druk van de 7de man er uitermate groot is. Heroïsche wedstrijden zijn er uitgevochten, niet in het minst tegen ons eigen NOLIKO Maaseik.

De ploeg aan de Leie mag dan wel van naam veranderd zijn, - Prefaxis maakt plaats voor Par-ky -, de kern van de ploeg bleef grotendeels overeind, zoals al enkele jaren gebouwd rond Jelle Sinnesael en Anshel Ver Eecke. Libero Julien Lemay, ooit nog aan de bak bij Knack Roeselare, zullen we moeten missen.

Coach Ratko Peris begint aan zijn 2de seizoen bij de West-Vlamingen. In een vooruitblikkend interview noteerden we toch wel een verrassende quote van hem : “Vorig jaar wonnen we tegen bijna alle ploegen minstens een keer, behalve tegen Maaseik. We zullen zien hoe het dit jaar loopt, maar ik hoop op hetzelfde.” Wij nemen aan dat hij bedoelt dat hij de Maaslanders alle wedstrijden van dit seizoen cadeau zal geven… ;-) (jru)

 

Agenda

Zaterdag 30 september, 20u30 Par-Ky Menen - NOLIKO Maaseik

Zondag 15 oktober, 15u00 VDK Gent - NOLIKO Maaseik

Zaterdag 21 oktober, 20u30 NOLIKO Maaseik - VBC Waremme       

Voor tickets klik HIER

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments