Een knaller om 2023 in te zetten!

<p>Foto Marc Mercelis</p>

Tectum Achel komt zaterdag naar Maaseik. Reken maar dat in het spoor van het groenwitte team ook een groenwitte karavaan volgt: het is immers ocharme 35 km van sporthal De Koekoek naar de STEENGOED Arena. De Achelse supporters doen dat heus niet alleen voor dat stuk Limburgse vlaai waarmee onze sponsor CRELEM Bakeries zaterdag trakteert voor het nieuwe jaar en voor de Limburgse derby.(*)

De komst van Tectum Achel zorgt altijd voor dat tikkeltje extra sfeer en spanning, en dat zal ook deze keer niet anders zijn, zeker nu ze ginds weer weten wat winnen is. De Achelse competitiestart was pijnlijk moeilijk, maar wie had iets anders verwacht na het afzwaaien van Verschueren, Campforts, Meertens en anderen. In december werden dan eindelijk de eerste overwinningen geboekt. Dat smaakt uiteraard naar méér, en ze blijven daar hardnekkig lonken naar die felbegeerde top-6.

Voor GREENYARD Maaseik is de opdracht duidelijk: het niveau nog opkrikken en vooral stabieler presteren. Alleen zo kunnen we (a) Europees verder voortbekeren en (b) onze huidige 2e plaats in de rangschikking verankeren met het oog op een goede uitgangspositie in de volgende fase van de competitie. (PiP)

(*) CRELEM Bakeries pakt breed uit met een royaal ruime voorraad vlaai. Maar … ‘op is op’: zorg dat je op tijd in de STEENGOED Arena aankomt om je stuk Limburgse vlaai op de kop te tikken!

 

Agenda

Zaterdag 7 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Tectum Achel

Woensdag 11 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Jihostroj ČESKÉ BUDĚJOVICE (CZE) (PO CEV)

Zaterdag 14 januari, 20u30 Caruur Gent - VC GREENYARD Maaseik

Zondag 22 januari, 18u00 Axis Guibertin - VC GREENYARD Maaseik

Woensdag 25 januari, 18u00 - Jihostroj ČESKÉ BUDĚJOVICE (CZE) - VC GREENYARD Maaseik (PO CEV)

Zaterdag 28 januari, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Decospan Menen

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2021

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments