Dit mag ook eens gezegd worden …

<p>Foto Bram Franssen</p>

Voilà, onze eerste thuiswedstrijd in coronatijden zit erop. Toch wel enige opluchting! Een kordate 3-0 tegen Aalst waarvoor we sowieso altijd op onze hoede zijn en móéten zijn. Dit helpt alleszins om de Zwitserse kater door te spoelen. 3-0 klinkt als een makkie, maar dat was het niet. Ons team trok deze keer echter wél aan het langste eind in de spannende momenten, en dat doet zonder meer deugd!

Dank!

Méér dan een half jaar zonder volleybal: het jeukte bij iederéén. Ondanks de collectieve vijand die overal loert, ondanks de strenge maatregelen die we hiertoe moeten treffen en respecteren, en ondanks de nieuwe tsunami van dreiging en bezorgdheid die de voorbije dagen kwam aanrollen, is het ons samen gelukt!

Dank aan de vele supporters die ons trouw blijven en die alle instructies voorbeeldig hebben opgevolgd! Onze tribunes liepen relatief goed vol, met een mooie spreiding. Sfeer was er evenzeer. De béste supporters, die zitten inderdaad in Maaseik!

Dank evenzeer aan de sponsors die ons trouw blijven! Wij beseffen maar al te goed dat het vreemde omstandigheden zijn voor netwerking, maar zij gaan toch maar mooi de uitdaging aan om dit bij ons en samen met ons op een veilige manier 'anders' aan te pakken.

Een hele dikke merci met veel uitroeptekens voor onze vrijwilligers die ons trouw blijven en die de voorbije dagen zelfs enkele tandjes hebben moeten bijsteken om onze STEENGOED Arena coronaproof te verbouwen en onze eerste wedstrijd én alles ervoor en erna coronaproof te laten verlopen. Dank ook aan het cateringteam!

Last but not least uiteraard ook dank aan team en staf! Maar dat hadden we in de eerste alinea al te verstaan gegeven ... Kortom, we zijn goed van wal gestoken. En als iedereen blijft doen wat moet, gaan we vast een boeiend seizoen tegemoet! (Marc en PiP)

 

Agenda

Zaterdag 17 oktober, 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik

Zondag 25 oktober, 15u00 Decospan Menen - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 31 oktober, 20u30 ??? - VC GREENYARD Maaseik (1/8 BK-België)

Woensdag 4 november, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Caruur Gent

Zaterdag 7 november, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - BDO Haasrode Leuven

*Omwille van COVID-19 zijn de thuiswedstrijden enkel toegankelijk voor onze sponsoren, abonnees en leden.

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be