De truc met de duif…

<p>Foto ZUPP</p>

Een gezellige en mooi gevulde STEENGOED Arena, vorige zaterdag. We zagen de krasse 43-jarige Allan van de Loo zowaar tégen ons scoren, mooi in de straat, we zagen hoe Seppe Baetens goed op weg is weer de oude te worden, en we zagen zelfs voor het eerst Andri Aganits meedraaien. Hij kreeg weliswaar geen enkele pas (maar we durven er iets op te verwedden dat dit strikte orders waren van coach Joel Banks: schouder sparen).

Het seizoen is nu écht begonnen, en november wordt superhectisch, met een aaneenschakeling van weekend- én midweekwedstrijden! Morgen, woensdag trekken we voor de kwartfinale van de Beker van België naar BDO Haasrode Leuven (dat we 3 weken geleden thuis al ontvingen, in competitie). En volgende week woensdag ontvangen we datzelfde BDO Haasrode Leuven nog eens opnieuw, voor de terugwedstrijd van de Beker. Op een maand tijd 3 keer tegen Berre Peters en z'n nieuwe maats, dat volstaat wel…

Klap op de vuurpijl moest komend weekend worden: een verstrooide ziel vond zondagnamiddag 11 november een geschikte datum voor de Supercup (tussen Knack Roeselare en GREENYARD Maaseik, of wat had je gedacht): in Kortrijk (of all places) en gewoon op een zondag in een gewoon competitieweekend in een overvolle kalender. Wie de competitiekalender raadpleegt, wrijft zich de ogen uit van ongeloof, want Roeselare moet de avond ervoor aantreden bij Tectum Achel, en ons eigen Maaseik moet datzelfde weekend naar Axis Guibertin dat zijn thuiswedstrijden … op zondagnamiddag afwerkt.

Bij de volleybalbond rekenden ze er wellicht op dat Joel Banks een truc met de duif achter de hand heeft. Alle gekheid op een stokje: de kalender is zó zwaar belast dat het geen sinecure is om die wedstrijden te verschuiven. Roeselare trekt zaterdagavond wel degelijk naar Achel. En ga nu even goed zitten voor je verder leest: tot nader order is de wedstrijd Axis Guibertin – GREENYARD Maaseik (normaal zondag 11 november) geherprogrammeerd op zondag 30 december. Jawel. (PiP)

 

Agenda

Woensdag 7 november 20u30 Haasrode Leuven - VC GREENYARD Maaseik (1/4 BK-België)

Zondag 11 november om 17u00 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik (Supercup @Kortrijk)

Woensdag 14 november om 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Haasrode Leuven (1/4 BK-België)

Zaterdag 17 november om 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Lindemans Aalst              

Koop HIER je toegangskaarten

 

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2018

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments