De meeste dromen zijn bedrog, maar …

<p>Foto ZUPP</p>

Woensdagavond komen de grote Russische beren naar Maaseik om 'dat klusje even te klaren'. Laten we hopen dat ze effectief met déze mentaliteit onderweg zijn: dat is exact wat we graag hebben. Ook de vedetten van Zenit Kazan dachten zoiets, een dik jaar geleden. Onnodig om ze allemaal op te sommen, al die Europese grootmachten die zich de voorbije jaren, zelfs de voorbije maand lelijk misgrabbelden aan een of ander Belgisch 'ploegske'.

Het jammere is dat ze in Sint-Petersburg intussen wel gewaarschuwd zijn (of toch gewaarschuwd zouden moeten zijn). Na de overrompeling van de eerste vijf minuten konden zij vorige week op geen enkel moment echt hun wil opdringen. Al blijven het natuurlijk absolute klasbakken die aan het einde van zo'n 3e, 4e, 5e of golden set nog een straffe stoot achter de hand hebben.

Het jammere (bis) is dat we het woensdag in de STEENGOED Arena zonder ons publiek moeten doen. Normaal doen onze supporters ons méér dan een paar percentjes boven onszelf uitstijgen (en ze krijgen in ruil dan ook vaak een onvergetelijke souvenir terug). Die wisselwerking missen we allemaal.

Nu goed, het is wat het is: in volleybal is en blijft alles mogelijk. Als je denkt dat je álles al gezien hebt, loert er altijd wel een half mirakel achter de hoek. Woensdagavond speelt GREENYARD Maaseik voor wat het waard is, voor die Europese finale. Een droom, jawel, maar dromen worden werkelijkheid, soms. Je moet er om te beginnen in geloven, natuurlijk. En als het dan wat meezit … (PiP)

Live, via de volgende link: livescore | livestream & SPORZA op Ketnet

Agenda

Woensdag 3 maart, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Zenit Saint Petersburg (RUS) (1/2 CEV)

Zondag 7 maart, 18u00 VC GREENYARD Maaseik - Knack Roeselare

Woensdag 10 maart, 20u30 BDO Haasrode Leuven - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 13 maart, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - BDO Haasrode Leuven

Zaterdag 20 maart, 20u30 Knack Roeselare - VC GREENYARD Maaseik

Zaterdag 27 maart, 20u30 VC GREENYARD Maaseik - Decospan Menen

*Omwille van COVID-19 zijn de thuiswedstrijden NIET toegankelijk voor derden !!!

Print-vriendelijke versieStuur naar een vriendPDF versie

Powered by HostYou - Webbuilding & Design by ZuPP - Mastered by MVe/PMa - Engineering by Co-Ko - Copyright © 2020

CONTACT

 

Volleybalclub GREENYARD Maaseik

Sportlaan 10 - 3680 Maaseik

T: 0032 (0) 89 56 26 78

F: 0032 (0) 89 56 10 59

E: info@vcgreenyardmaaseik.be

 

Comments